Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 iul 2024, 15:19

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au divorțat

Sursa: Facebook Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să meargă pe drumuri separate! Aceștia au pus capăt căsniciei lor de un an și trei luni, conform unui anunț făcut în urmă cu doar câteva ore de brunetă.

Adriana Bahmuțeanu a anunțat divorțul de George Restivan prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, în care a explicat că, deși au avut parte de o poveste de dragoste frumoasă, aceasta a ajuns la final.

Ce mesaj a postat Adriana Bahmuțeanu despre divorț

În mesajul postat pe contul ei personal de Facebook, vedeta a explicat, însă că nu este dispusă să ofere detalii despre motivele despărțirii lor, ci doar a menționat că distanța și anumite nepotriviri au dus la separarea de partenerul ei.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensa de iubire! Din păcate distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă.

Vă rugam pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la aceasta decizie!

Vom rămâne în continuare prieteni buni si ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”, 
a transmis Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a ieșit în pijamale noaptea, în stradă! Cine este Dorel și ce a enervat-o la culme pe aceasta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Divorțul Adrianei Bahmuțeanu de George Restivan i-a șocat pe toți

Despărțirea Adrianei Bahmuțeanu de George Restivan a stârnit numeroase reacții din partea fanilor vedetei. Mulți dintre aceștia s-au arătat triști și dezamăgiți la aflarea veștii: „Îmi pare rău! Chiar vă potriveați/ Îmi pare rău, dar până la urmă puteți rămâne prieteni și să vă sprijiniți la greu, la fel cum vă veți bucura de realizările celuilalt! Să păstrați mereu amintirile frumoase!/ Păcat!”.

Alți urmăritori au încercat să o încurajeze pe brunetă: „Viața merge mai departe! Tu ești o femeie frumoasă și deșteaptă! Să nu te uiți niciodată înapoi! E foarte bine că ați rămas prieteni și frumos că o să mai puteți sta la o cafea cândva! Te pup, Adriana!”.

Printre cei care au comentat la postarea Adrianei Bahmuțeanu s-a numărat și buna sa prietenă, jurnalista Mara Bănică, care i-a transmis un mesaj plin de înțelepciune și afecțiune: „Draga mea, întotdeauna când lucrurile nu mai merg trebuie tăiate de la rădăcină.

Așteptarea nu face altceva decât să întețească răul. Te iubesc!”.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan a trăit o adevărată dramă

În primăvara anului trecut, Adriana și George și-au unit destinele într-o ceremonie religioasă discretă, care a avut loc într-o biserică din Ucraina, departe de ochii curioșilor.

După nuntă, cei doi au mers în Bucovina la nașii lor. De-a lungul timpului, Adriana a vorbit mereu cu admirație despre soțul ei, dar, în ciuda acestui fapt, relația lor a ajuns la un sfârșit dureros. 

 


Duminică, pe 1 septembrie, la emisiunea „Asta-i România” a fost prezentat cazul a patru copii din satul Cornățelu din județul Dâmbovița, părăsiți de mamă, care au fost ajutați de oameni să-și construiască o nouă casă.