Adriana Bahmuțeanu a ieșit în pijamale noaptea, în stradă! Cine este Dorel și ce a enervat-o la culme pe aceasta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 mar 2024, 18:44

Adriana Bahmuțeanu a ieșit în pijamale noaptea, în stradă! Cine este Dorel și ce a enervat-o la culme pe aceasta

Sursa: Adriana Bahmuțeanu TikTok

Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă într-o ipostază șocantă. Vedeta a ieșit la miezul nopții în fața blocului, în pijamale, din cauza unei defecțiuni la o țeavă de gaze.

Adriana Bahmuțeanu le-a arătat totul urmăritorilor săi de pe TikTok și s-a arătat extrem de deranjată și speriată, în același timp, de ceea ce ar fi putut să se întâmple.

De ce a ieșit Adriana Bahmuțeanu în pijamale, în plină stradă

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a fost evacuată din propria casă, după o spargere a unei țevi de gaze. Vedeta s-a arătat supărată foc pe un anume Dorel, care nu și-ar fi făcut bine treaba și care ar fi putut fi motivul unei adevărate tragedii, susține bruneta.

Aceasta consideră că ar fi putut să ardă în propria casă, dacă situația ar fi scăpat de sub control. 

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, în plin proces de schimbare a regimului de custodie: „Important este că suntem împreună, puiul meu drag”

„Deci sunt în fața blocului și vreau să vă arăt și vouă ce este aici.

Sunt mașini de pompieri. E centrul Capitalei unde locuiesc eu. Sunt mașini de pompieri, poliție, Arafat, toată lumea, pentru că, în timpul zilei, a avut loc o lucrare pe stradă, pe trotuar, o lucrare de schimbare a unui cablu electric.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bineînțeles că lucrarea a fost făcută de un Dorel, care n-a făcut-o bine și acuma, pe seară, a luat foc. A luat foc cablul electric, au lăsat o groapă după ei. Uitați-vă că în spatele meu este o dungă albă, o panglică galbenă de la poliție și vreo 30 de pompieri. Acolo a avut loc incidentul. O să pun și filmările cu incendiul.

Au venit, au oprit curentul. Noi nu mai avem curent în casă, dar vecinul care este ilegal la parter are curent.

Citește și: „L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”

Vreau să vă arăt care este, de fapt, partea hidoasă a României.

Sunt făcute lucruri de mântuială, unde pe nimeni nu interesează siguranța cetățeanului, unde oricând poți lua foc în propria casă, pentru că un Dorel nu și-a făcut treaba, a făcut o lucrare proastă. E circulația blocată pe acest bulevard.

Era să ardem ca șobolanii în casă, fiindcă Dorel a spart țeava de la gaze. E noaptea acum, e aproape de miezul nopții și încă nu s-a remediat problema,” a

transmis Adriana Bahmuțeanu pe TikTok, joi noaptea, din fața blocului său.

@adrianabahmuteanu

Dorel exista in centrul Capitalei!!! o lucrare efectuata prost de cei de la Electrica era sa se transforme ințr-o tragedie!!! ărdeam toți ca șobolanii... fiindcă Dorel a spart țeava de la gaze

♬ original sound- adrianabahmuteanu