Adriana Bahmuțeanu, fotografie de excepție alături de Ben Affleck! Imaginea care a stârnit hohote de râs: „Numai mie mi se putea întâmpla”

Autor: Diana Bostan

Adriana Bahmuțeanu a stârnit hohote de râs cu ultima sa postare din mediul online. Vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare alături de Ben Affleck.

Cunoscută pentru postările sale pline de umor și sinceritate, Adriana Bahmuțeanu și-a surprins din nou fanii. Vedeta a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de Ben Affleck, cel despre care s-a zvonit că ar fi divorțat de diva Jennifer Lopez.

Citește și: Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri

Adriana Bahmuțeanu, fotografie de excepție alături de Ben Affleck

Fotografia postată de Adriana Bahmuțeanu aparține unui cont de Instagram dedicat glumelor și umorului. Deși fotografia este una editată, Adriana Bahmuțeanu a apreciat mesajul, dar și ipostaza în care apare în compania lui Ben Affleck.

Citește și: Ce relație au acum Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după ce au divorțat de 5 ori. Cum au ajuns să se înțeleagă foștii soți

„Ben Affleck a divorțat de Jennifer Lopez și s-a combinat cu Adriana Bahmuțeanu”, cam așa sună postarea care i-a atras atenția Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta nu s-a putut abține și a adăugat și ea un mesaj plin de umor.

„N-aduce anul ce-aduce ceasul!!! Numai mie mi se putea întâmpla așa ceva. Vrabia mălai visează....”,

a scris vedeta pe Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Adriana Bahmuțeanu a divorțat 

Dacă în cazul lui Ben Affleck situația este încă una incertă, după ce au existat mai multe zvonuri conform cărora el și Jennifer Lopez ar fi divorțat, în cazul vedetei din România un lucru este sigur. Adriana Bahmuțeanu este o femeie liberă după divorțul de George Restivan.

Adriana Bahmuțeanu a anunțat divorțul de George Restivan prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, în care a explicat că, deși au avut parte de o poveste de dragoste frumoasă, aceasta a ajuns la final.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți

În mesajul postat pe contul ei personal de Facebook, vedeta a explicat, însă că nu este dispusă să ofere detalii despre motivele despărțirii lor, ci doar a menționat că distanța și anumite nepotriviri au dus la separarea de partenerul ei.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensa de iubire! Din păcate distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă.

Vă rugam pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la aceasta decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni si ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”,   a transmis Adriana Bahmuțeanu.

Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuțeanu

 


Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit cum să atragi bani conform principiilor Feng Shui. Iată ce trebuie să faci!