Adriana Bahmuțeanu, în plin proces de schimbare a regimului de custodie: „Important este că suntem împreună, puiul meu drag”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 12 sep 2023, 20:55

Adriana Bahmuțeanu, în plin proces de schimbare a regimului de custodie: „Important este că suntem împreună, puiul meu drag”

Sursa: Facebook/Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a intrat din nou în plin proces de schimbare a regimului de custodie. Vedeta a transmis pe o rețea de socializare faptul că a început din nou procesele pentru câștigarea custodiei copiilor.

Adriana Bahmuțeanu este mama a doi băieți și, deși niciunul dintre ei nu locuiește cu ea, relația pe care o au este în continuare una apropiată.

Adriana Bahmuțeanu a reînceput procesul de schimbare a custodiei copilului

Adriana Bahmuțeanu  are doi copii din mariajul cu Silviu Prigoană, pe Maximus și Eduard. 

Recent, vedeta a spus că a început un alt proces pentru a câștiga custodia copiilor, care se află în prezent la fostul soț, Silviu Prigoană.

„Important este că suntem împreună, puiul meu drag! Îț i promit că am să te apăr de tot răul din lumea asta și ca o sa te iubesc și-o sa te sprijin pana la cer și înapoi!  Îmi pare rau, băiatul meu, că ai trecut prin atâtea traume și greutăți dar toate se vor rezolva curând!  Chiar dacă instituțiile statului nu funcționează cum ar trebui îți promit că o să mă lupt cu toate puterile ca tu să nu mai suferi și îmi pare rău că nu ți-am oferit o viață

mai frumoasă! 
Te iubesc! 

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit dacă a primit o casă din partea lui Viorel Lis, pe vremea în care acesta era primarul Capitalei! „Fostul meu soț a primit o casă de la Viorel Lis! Cosmin Bahmuțan cred că locuiește și acum în casa primită!”

Am depus la judecătorie de două săptămâni ordonanța de urgență dar ia urgență de unde nu-i!  Statului român eșuat i se rupe fix în paișpe de mame și copii!”, a

scris bruneta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Silviu Prigoană a câștigat custodia celor doi copii

Deși inițial cei doi copii erau în grija Adrianei, Silviu Prigoană a reușit, după numeroase procese, să câștige custodia celor doi. 

Chiar dacă cei doi copii nu locuiesc cu ea, Adriana Bahmuțeanu spune că au în continuare o relație foarte bună, se văd ori de câte ori au ocazia, băieții bucurându-se de toată susținerea mamei lor.

Citește și: De la ”pupeze” la schimbat scutece. Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, o prietenie de peste 13 ani. ”Dacă cineva ne suna și spunea că diseară prezentăm lenjeria pe față, ne duceam”

„Este greu să realizezi că ei au crescut, iar că tu îmbătrânești sau întinerești, depinde.

Eu una întineresc când îmi văd copiii.

E foarte greu, căci unii părinți își trăiesc tinerețea prin copii, însă nu este bine. Mi-a fost greu să intru în lumea copiilor mei. Cel mare vrea să plece în Japonia, iar cel mic, în Anglia. Cu siguranță se îndreaptă spre IT. Avea 2 ani și desfăcea telecomanda. Copiii mei pot fi și gunoieri, și arhitecți, și orice. Eu îi susțin și îi iubesc oricum. Eu nu pot să mă opun, pentru că este decizia lor.
Eu pot doar să le ghidez pașii, să le arăt ce e bine și ce rău, dar doar atât. Fiecare are viitorul lui când vine pe lume
” ,a spus Adriana Bahmuțeanu, într-un interviu mai vechi, potrivit  libertatea.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.