Adriana Bahmuțeanu, între carieră și viața personală. Cine este, de fapt, cunoscuta prezentatoare

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 nov 2023, 00:15

Adriana Bahmuțeanu

Sursa: https://www.facebook.com/adriana.bahmuteanu.9

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România, dar și om de afaceri.

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România și a devenit cunoscută pentru viața tumultuoasă pe care a avut-o lângă fostul său soț, Silviu Prigoană.

Cine este Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu, pe numele său real Adriana Cristina Toma, este o cunoscută jurnalistă care s-a născut pe data de pe 7 mai 1974, în București și a absolvit Școala Superioară de Jurnalistică.

După terminarea studiilor, aceasta a intrat în lumea jurnalismului și a televiziunii, devenind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țară.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De asemenea, Adriana nu s-a rezumat doar la jurnalism, ci și-a făcut loc și în lumea afacerilor.

Cariera Adrianei Bahmuțeanu

Pe parcursul mariajului cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a avut mai multe afaceri alături de acesta. În 2008, jurnalista a deschis o grădiniță privată, în care a investit peste un milion de euro.

Aceasta a cochetat cu afacerile o lungă perioada de timp, însă a demonstrat că singură nu se pricepe foarte bine și are nevoie de ajutor pentru a fi un bun manager, deoarece, afacerile în care a fost implicat și soțul său au fost cele mai prospere, iar cele pe care le-a realizat singură au eșuat, arătând astfel că nu are o vocație în acest domeniu. A fost implicată în numeroase afaceri și firme ale lui Silviu Prigoană, de unde a fost îndepărtată încet, încet. În firma Satiric

Press SRL, Adriana a fost asociată împreună cu soțul sau, iar la firma MB&O Production SRL, cei doi erau asociați cu Mircea Badea și Oreste.

Adriana a rezistat în afacere doar opt luni de zile, împreună cu soțul sau au ieșit din firma în 2006. Cu un an în urmă, cei doi împreună cu Horia Ivanovici au înființat firma Taifasuri Media, de unde Adriana a ieșit la o luna după înființarea firmei, demonstrând încă o dată că nu se pricepe în acest domeniu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În 2004 a atras-o oferindu-i 5% din părțile asociată, dar a ieșit și din această firmă, iar în 2007 a deschis firma Capodopera Production SRL unde a fost unicul asociat și administrator. În 2010 a fost amfitrioana Balului Operei.

Adriana a scris în ziarul Libertatea' și a fost prezentatoare a emisiunii La șuetă cu Bahmu' de la postul de televiziune Kanal D.

Viața personală a Adrianei Bahmuțeanu

A devenit cunoscută în România după ce s-a căsătorit și a divorțat de cinci ori de Silviu Prigoană.

Aceștia s-au căsătorit în 2003, 2004, 2005, 2009 și 2013, fiecare căsătorie fiind urmată de un divorț răsunător și o luptă acerbă pentru custodia copiilor. Cei doi sunt părinții a doi copii, Maximus Mihai și Eduard Gabriel, care, în urma ultimului divorț, au rămas cu tatăl lor, Adriana primind drept de vizitare. 

Citește și: Exclusiv! Ce probleme de sănătate are fiul vitreg al Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta a amânat nunta cu logodnicul ei, George

Iubirea lor a început în urmă cu ani de zile, când Adriana Bahmuțeanu a dat o probă pentru televiziunea de știri a lui Silviu Prigoană. Destul de rapid, afaceristul a început să îi facă avansuri acesteia, însă ea abia după câteva luni l-a acceptat.

Lucrurile au evoluat destul de rapid între cei doi. Silviu Prigoană s-a mutat la ea, acesta fiind încă căsătorit cu Delia. Ulterior, cei doi au divorțat, iar Silviu și Adriana au devenit soț și soție cu acte.

Sursă: viva.ro