Adriana Bahmuteanu l-a uitat pe Prigoana! "Nu a trait o asemene poveste de dragoste pana la 38 de ani"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:50

Adriana Bahmuteanu a trecut peste despartirea de Silviu Prigoana, dar si-a gasit fericirea in bratele altui barbat. Acest lucru a fost confirmat de cea mai buna prietena a ei, in direct, la "WOWbiz".

"Este un om minunat care ii ofera ceea ce nu a avut niciodata parte de asa o iubire. S-au intalnit prima oara la Revelion si de atunci sunt impreuna. Eu nu am vazut-o niciodata pe Adriana atat de indragostita. M-am dus in vizita si i-am vazut lipiti. Uite-o pe ea ca a inflorit. Deci se pot intampla lucruri frumoase, chiar si asa", a spus prietena fostei doamne Prigoana.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/pri-34b1801afd26d5ab477e9350848b826f.jpg

 

Adriana umbla cu o Dacie deoarece prefera sa investeasca banii in baietii ei. 

"Eu ma minunez de fiecare data cand ii vad impreuna si ii vad destul de des. Copii l-au cunoscut si l-au acceptat, se joaca impreuna. El este aproximativ de-o seama cu Adriana. Ei sunt impreuna cam de doua saptamani.  Ea i-a marturist ca nu a trait o astfel de poveste de dragoste pana la varsta de 38 de ani, ai ei. El s-a mutat la ea si este absolut normal.
", a mai declarat prietena Adrianei Bahmuteanu.

Acesta a mai marturisit ca relatia dintre Silviu si Adriana se consumase. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.