Adriana Bahmuteanu: "Nicio femeie nu pleaca de acasa de prea mult bine"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 15 iul 2022, 20:35

Se pare ca Adriana nu vrea sa il ierte pe Honorius Prigoana care trebuie sa ii dea 200.000 de euro dupa ce a concediat-o cand l-a parasit pe Silviu, tatal lui.

 

Adriana Bahmuteanu: "Nicio femeie nu pleaca de acasa de prea mult bine"
Se pare ca Adriana nu vrea sa il ierte pe Honorius Prigoana care trebuie sa ii dea 200.000 de euro dupa ce a concediat-o cand l-a parasit pe Silviu, tatal lui.
"Avocatii partii adverse vor o amanare pentru ca nu mai au motive. Eu sper sa ne judecam, sa terminam aceasta poveste nesimtita.
Nu ma face nimeni sa ma razgandesc. Daca primesc banii, ii pastrez pentru copii. A fost o razbunare. Uite, dar nu iert asta. Niciodata. Daca ma intreaba, eu o sa le spun copiilor adevarul. Silviu mi-a urat succes la proces si, daca e sa castig, sa fac cinste. Nicio femeie nu pleaca de acasa de prea mult bine. No comment. Mi-ar fi placut sa ne impacam pe cale amiabila, dar nu se poate.
Silviu sa vorbeasca cu Honorius. A refuzat. Pentru ei e o ciupitura de purice aceasta suma. O sa ma judec cu ei pana in panzele albe", a spus Adriana Bahmuteanu pentru Kanal D.
Dupa ce a terminat treburile la tribunal, Adriana Bahmuteanu a dat fuga in Bucur Obor de unde a facut mai multe cumparaturi. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta in timp ce a fost ajutata de o femeie, presupusa doica, care a carat bagajele spre masina Adrianei din parcare.

" Avocatii partii adverse vor o amanare pentru ca nu mai au motive. Eu sper sa ne judecam, sa terminam aceasta poveste nesimtita. Nu ma face nimeni sa ma razgandesc. Daca primesc banii, ii pastrez pentru copii. A fost o razbunare. Uite, dar nu iert asta. Niciodata. Daca ma intreaba, eu o sa le spun copiilor adevarul. Silviu mi-a urat succes la proces si, daca e sa castig, sa fac cinste.

Nicio femeie nu pleaca de acasa de prea mult bine. No comment. Mi-ar fi placut sa ne impacam pe cale amiabila, dar nu se poate. Silviu sa vorbeasca cu Honorius. A refuzat. Pentru ei e o ciupitura de purice aceasta suma. O sa ma judec cu ei pana in panzele albe", a spus Adriana Bahmuteanu pentru Kanal D.


Dupa ce a terminat treburile la tribunal, Adriana Bahmuteanu a dat fuga in Bucur Obor de unde a facut mai multe cumparaturi.
Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta in timp ce a fost ajutata de o femeie, presupusa doica, care a carat bagajele spre masina Adrianei din parcare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.