Adriana Bahmuțeanu, primele dezvăluiri după logodna secretă! Cine este bărbatul alaturi de care și-a refăcut viața

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 apr 2023, 01:20

Cu cine s-a logodit Adriana Bahmuteanu

Sursa: Instagram

Adriana Bahmuteanu iubeste din nou si mai mult, exista un barbat care a facut-o sa spuna "Da" din nou.

Adriana Bahmuteanu își dorește să fie din nou fericita și se pare că a lașat o portiță deschisa acestui sentiment frumos numit iubire. Desi în urma cu ceva timp a declarat că nu îi mai sta gândul la așa ceva deoarece voia să se concentreze mai mult pe copii și pe viață profesionala, iată că totuși, a reușit să bifeze și o reușită pe plan sentimental atunci când se gândea mai puțin, căci de multe ori așa se întâmplă lucrurile.

Citeste si: Ce meserie are Alex Zănoagă, fostul soț al Siminei Loica! Ce spune despre o nouă iubită în viața lui

Adriana Bahmuteanu, primele declaratii despre logodna

"A venit exact ce îmi doream să vina în viață mea. Îmi doream foarte mult o familie, mulți copii, să fi fericiți, să ne împărțim sarcinile, să am o viață normala de cuplu și de familie.

M-am rugat mult la Dumnezeu pentru că ce mi-a dat este foarte frumos. Nu am surprins cu nimic. Am vrut să mergem să luam binecuvântare de la Dumnezeu. Mi-a dat exact ceea ce mi-am dorit. Mi-a dat un om bun, cald, familist și care își dorea că și mine o familie. Și că să oficializam relația pentru că suntem doi oameni maturi, avem amândoi o vârstă și nu am vrut să ne asundem.
Nu am vrut să facem subiecte de presa. Vrem să se știe de relația noastră. Era firesc să afle toată lumea, am discutat toate detaliile tehnice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca Dumitru, primele declarații despre iubitul ei: "Este persoana pe care mi-am dorit-o!" De ce nu vrea vedeta să se căsătorească

  Cum si-a cunoscut sotul Adriana Bahmuteanu

Am fost la biserica și în liniște o să organizam petrecerea de nunta unde or să vina prieteni din Ameria, de la Arad de unde este soțul meu, dar asta vă dura mai mult pentru că vrem să facem că la carte.

Până la urma contează felul în care o faci sau anunți. Este mai important ceea ce iți dorești la relația de cuplu. Ceea ce ne lipsea este familia. Vreau să îi mulțumesc unei prietene foarte bune care ne-a adus împreună.

Ne doream amândoi același lucru, o relație frumoasa de cuplu și asta ne-a adus împreună. Înainte de a face un anunț public, noi ne-am stabilit clar tot ce avem de făcut împreună.

Am stabilit ce vrem de la relație, ce urmează în viață noastră. El a venit pentru că ne dorim să fim împreună. Nici actele și nici nunțile nu ne țin împreună, a dezvăluit Adriana Bahmuteanu pentru emisiunea OnlineStory.