Adriana Bahmuteanu SARE LA GATUL lui Silviu Prigoana: “Copiii nu intreaba de tatal lor” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:51

Seria dezvaluirilor incendiare continua!

Razboiul dintre sotii Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana este departe de a se termina. Daca omul de afaceri tocmai a anuntat ca divorteaza de sotia lui, Adriana Bahmuteanu, mama a doi dintre copiii sai, si ca se retrage din partidul in care era inscris, Adriana Bahmuteanu da tot din casa.

Ea a dezvaluit unui cotidian ca fii nu au intrebat de tatal lor de cand vedeta TV si copiii sai au parasit domiciliul conjugal.
Ma asteptam sa planga copiii, sa spuna “Hai la tati” “Suna-l pe tati” “Vreau sa-l vad pe tati ”. Motivul poate fi faptul ca Silviu Prigoana avea, potrivit Adrianei Bahmuteanu, “niste metode mai dure” de a interactiona cu copiii. Vedeta a dezvaluit si faptul ca micutii nu ii spun “tata” ci “Prigoana”, omului de afaceri.

Adriana Bahmuteanu a tinut sa clarifice motivul pentru care a plecat din caminul conjugal.
Nu pentru ca sotul ei i-ar fi aplicat corectii corporale, ci pentru ca nu era respectata de acesta. “ Nu ma simteam bine in casa noastra care de fapt era casa lui. Pentru ca nu ma simteam stapana casei, nu ma simteam sotia lui sau mama copiilor lui ”, a adaugat Adriana Bahmuteanu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.