Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iul 2021, 16:13
roata norocului la Kanal D Foto(4)
Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu vin la “Roata Norocului”
Sursa: Captură KANAL D

Duminica aceasta, de la ora 20:00, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vă invită la o nouă ediție “Roata Norocului”, la Kanal D.

Cea mai îndrăgită emisiune concurs, “Roata Norocului” vine duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, cu o ediție incendiară, din care nu vor lipsi premiile uriașe puse în joc, dar foarte multă distracție. Într-o ipostază inedită se prezintă, de data aceasta, frumoasa Ana-Maria Barnoschi care va <transforma> platoul “Roata Norocului”, într-un salon de înfrumusețare.      

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu, invitate in platoul “Roata Norocului”   

“Mai Bursucule, mi-ai spus tu cândva că nu te <coafează> nimic, și m-am gândit să-mi deschid salon de înfrumusețare, ca să te coafez”,  îi mărturisește Ana, colegului ei, care este foarte surprins de apariția inedită a acesteia. 

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai frumoase și talentate interprete de muzică populară din România, sunt vedetele care vor învârti, duminica aceasta,  “Roata Norocului”, și sunt pregătite să câștige cât mai multe premii pentru o familie aflată în dificultate.

Impresionată de situația familiei pe care o reprezintă în această ediție, Adriana Bahmuțeanu le transmite un mesaj impresionant membrilor familiei nevoiașe:

“Pentru dumneavoastră ne <luptăm>!”, spune încrezătoare vedeta chiar înainte de începerea concursului. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vigilente, puse pe treabă dar și pe șotii, cele două vedete sunt gata să deslușească consoanele și vocalele ce se ascund în spatele puzzle-urilor, pentru a găsi soluțiile corecte.

Din îndrăgitul show nu vor lipsi <pedepsele> care vor face deliciul privitorilor atunci când concurenții vor trebui să le ducă la îndeplinire.

Nu ratați o ediție inedită “Roata Norocului”, duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fac echipă la “Roata Norocului”! 

Citeste si: Adriana Bahmuteanu si Claudia Ghitulescu invart "Roata Norocului"! Iata ce surprize v-au pregatit Ana si Bursucu, duminica, 1 august, intr-o noua editie de senzatie, de la 20:00, la Kanal D!