Adriana Bahmuteanu si Claudia Ghitulescu invart "Roata Norocului"! Iata ce surprize v-au pregatit Ana si Bursucu, duminica, 1 august, intr-o noua editie de senzatie, de la 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iul 2021, 16:26
roata norocului la Kanal D Foto(6)
Bursucu si Ana va aduc duminica o noua editie a emisiunii Roata Norocului
Sursa: Captură KANAL D

Duminica, 1 august, Ana si Bursucu va asteapta cu o noua editie inedita a emisiunii Roata Norocului, plina de momente hazlii si premii spectaculoase!

Cea mai apreciata emisiune-concurs, Roata Norocului, va aduce in atentia telespectatorilor si in aceasta duminica, pe 1 august, de la ora 20:00, la Kanal D, noi momente de senzatie, dar si premii mari si multa distractie si veselie.

Adriana Bahmuteanu si Claudia Ghitulescu vor invarti Roata Norocului si vor lupta impreuna pentru un nou caz social!

Asa cum v-au obisnuit in fiecare sezon al emisiunii Roata Norocului, Bursucu si Ana va vor pregati si dea aceasta data multe surprize, situatii hazlii, premii uriase, multa voie buna si distractie.

Cei doi prezentatori va asteapta si duminica aceasta cu premii fabuloase constand in electrocasnice, premii in bani, vacante, electronice, sau marele premiu, o masina, ce vor putea fi adjudecate de concurenti sau de vedetele invitate in platoul emisiunii.

In editia din aceasta duminica, invitatele Adriana Bahmuteanu si Claudia Ghitulescu vor veni in platoul emisiunii Roata Norocului pentru a lupta sa ajute cu cat mai multe premii un nou caz social impresionant.

Acestea vor incerca din rasputeri sa descopere cat mai multe puzzle-uri pentru a reusi sa intre in posesia cat mai multor premii pentru a veni in ajutorarea familiei nevoiase.

Citeste si: ”Roata Norocului”, cea mai iubită emisiune concurs, revine în această seară, cu un nou sezon, de la ora 20:00!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Si tot in editia aceasta, una dintre concurentele ce se vor afla in platoul emisiunii va fi si Thalida, fosta concurenta de la Puterea dragostei, care a recunoscut ca nu are noroc in dragoste, insa a venit la Roata Norocului cu speranta ca va avea noroc la bani si alte premii puse in joc.

Nu vor lipsi nici pedepsele hazlii, pe care invitelele le vor pune in aplicare pentru a putea merge mai departe in concurs.

Asa ca nu ratati o noua editie spectaculoasa a emisiunii Roata Norocului, prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, duminica, 1 august, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Citeste si: Vara aceasta e cu noroc! Bursucu și Ana-Maria Barnoschi revin cu un nou sezon “Roata Norocului”!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.