Adriana Cărare, dezvăluiri despre fosta relație a surorii sale: „Se băteau parte în parte”. Confirmă Alexandra aceste lucruri?

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 24 ian 2024, 15:25

Ce dezvăluiri fac surorile Cărare

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Surorile Alexandra și Adriana Cărare au fost invitate în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, moderată de către Bogdan Mocanu și Bianca Comănici.

În cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, de pe canalul de YouTube WOWnews, Alexandra și Adriana au dezvăluit diverse întâmplări din viețile lor personale, inclusiv despre relațiile lor.

Cum a decurs relația Alexandrei cu tatăl copilului ei

Alexandra a vorbit chiar și despre fosta ei relație cu tatăl fetiței sale, de care a fost îndrăgostită orbește, fără a-i mai vedea defectele.

„Avea foarte multe defecte, dar m-a atras fizicul lui”, spune Alexandra.

Ulterior, aceasta a fost întrebată de Bogdan Mocanu de ce nu a funcționat relația, iar sora ei, Adriana, a intervenit rapid, spunând că: „Se băteau parte în parte”.

În cele din urmă, după aproximativ doi ani și jumătate, cei doi au pus punct relației din cauză că bărbatul a înșelat-o în mai multe rânduri pe frumoasa blondină, ceea ce a fost foarte dureros pentru ea.

„Ne-am despărțit din cauza faptului că el era foarte infidel. Pe mine voia să mă țină femeie de casă, având în vedere că rămăsesem gravidă, și lui îi plăcea să iasă cu alte femei să se distreze”, povestește Alexandra.

Citește și: Motivul pentru care Alexandra și Codruț s-au DESPĂRȚIT! De la ce a pornit cearta monstru! Ce și-au reproșat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

De asemenea, aceasta motivează că nu putea să rămână într-o astfel de relație toxică întrucât copilul ei era, și el, afectat, de neînțelegerile dintre mamă și tată.

„Nu puteam să stau, având în vedere că am și un copil, trebuia să mă gândesc, în primul rând, la fata mea și după aia la pofta inimii. Îți dai seama că am ales să mă despart de el și să-mi cresc eu singură fetița”, mai

spune Alexandra.

Adriana mărturisește că nu l-a plăcut de la bun început pe fostul ei cumnat, iar pe parcurs, și aceasta a început să aibă conflicte cu el, din cauză că se comporta foarte urât cu sora ei.

Alexandra a fost însărcinată cu Codruț

Alexandra a vorbit și despre relația pe care a avut-o timp de 3 ani cu Codruț, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea dragostei”.

Aceasta mărturisește că, la un moment dat, sentimentele lor s-au stins, iar de atunci nu și-au mai vorbit.

„Pur și simplu s-a rupt legătura dintre noi doi, așa deodată. El nu m-a mai căutat, eu nu l-am mai căutat, pe mine nu m-a mai interesat, pe el nu l-a mai interesat(...) El nu mai înseamnă absolut nimic pentru mine”, explică Alexandra.

Deși, acum, nu mai simte nimic pentru Codruț, aceasta era să aibă un copil cu el, dar a pierdut sarcina, ceea ce tânăra nu pare să regrete deloc.

Citește și: Surorile Adriana si Alexandra s-au certat! "Un om fara creier, un sifon, un zero"

„Am pierdut sarcina, dar mai bine că s-a întâmplat așa. Codruț nu era persoana potrivită”, a dezvăluit fosta concurentă de la „Puterea dragostei”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.