Adriana Iliescu, momente dramatice! Iata ce lovitura crunta a primit femeia la 82 de ani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2022, 18:15
Adriana Iliescu trece printr-o perioada dificila, la varsta de 82 de ani.
Sursa: Facebook

Adriana Iliescu trece printr-o situatie dramatica, dupa ce a primit o veste teribila din partea unei instante judecatoresti. Femeia urmeaza sa fie excutata silit de stat.

De curand, Adriana Iliescu a primit o instiintare de executare silita emisa de Administratia Finantelor Publice a sectorului 6, deoarece nu a avut bani sa achite la timp o taxa de timbru in cadrul unui proces intentat in urma cu ceva vreme.
Desi aceasta a contestat decizia judecatoreasca in urma cu doua luni, nu a avut castig de cauza si in prezent Adriana Iliescu este nevoita conform legii, sa cedeze o parte din averea pe care isi urma sa o lase fiicei sale, Eliza.

Adriana Iliescu trece prin clipe dramatice deoarece va fi executata silit!

In ciuda faptului ca Adriana Iliescu a contestat ordinul de executare silita emis de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice, Administrația Sector 6, Bucuresti, magistratii au anulat-o, deoarece femeia nu a achitat la timp o taxa de timbru la dosarul respectiv.

"Admite excepția netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestația la executare.

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecatoria Balcesti. Pronunțată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, în condițiile legii”,
au transmis magistratii, potrivit wowbiz.ro

Insa hotararea instantei nu este definitiva, astfel ca Adriana Iliescu o mai poate contesta in termen de zece zile.


Potrivit fanatik.ro, Adriana Iliescu nu se afla la primul proces pierdut. Aceasta a primit o mosternire din partea parintilor sai o casa in localitatea Balcesti, judetul Valcea si atunci s-au declansat neintelgerile cu rudele care detineau terenul de langa locuinta respectiva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce avere ii lasa Adriana Iliescu fiicei sale dupa moarte! Uite cu ce se va alege copila si cine va avea grija de ea

Rudele au vandut acel teren fara sa ii mai lase Andrianei Iliescu o cale de acces in curtea locuintei. Fosta profesoara s-a judecat timp de 16 ani pentru aceasta proprietate din Balcesti, cerand in instanta anularea contractului de banzare-cumparare, insa din nefericire judecatorii nu i-au dat castig de cauza.

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu, trasformare uluitoare! Iata cum arata adolescenta la implinirea varstei de 16 ani!

Citeste si: Adriana Iliescu sta in mizerie! Cum arata apartamentul din Drumul Taberei, in care locuieste cu fetita ei