Adriana Iliescu sta in mizerie! Cum arata apartamentul din Drumul Taberei, in care locuieste cu fetita ei

Autor: B.M.

Adriana Iliescu a detinut o buna vreme recordul de cea mai batrana mama din lume.

Pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea din Giulesti, ea dadea nastere Elizei Maria Bogdana Iliescu, la varsta de 66 de ani, dupa eforturi supraomenesti de a gasi un medic care sa accepte sa ii faca fertilizare in vitro.

Eliza are acum 13 ani si este o fetita responsabila, iar Adriana Iliescu spera sa traiasca pana cand isi va vedea fetita pe propriile picioare.

Desi spune ca este fericita, situatia materiala a Adrianei Iliescu nu este deloc una buna, astfel ca a ajuns sa traiasca in mizerie impreuna cu fata ei.

Apartamentul din Drumul Taberei in care locuiesc cele doua se afla intr-o stare precara, nefiind renovat de ani de zile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Daca nu apare vreo boala, eu cred ca Dumnezeu ma va tine sa imi vad copila bine. Iar daca totusi ceva se intampla, eu ii las mostenire doua apartamente si o las in grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro si care este si nasul fetitei", declara la un moment dat Adriana Iliescu.

Iata o imagine din apartamentul Adrianei Iliescu: