Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu, spune că acesta ar putea muri în închisorile din România

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 mar 2023, 01:45

Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a acestuia, după ce a fost eliberat

Adriana Nica și Sorin Oprescu formează un cuplu de peste 12 ani și i-a fost alături în toate momentele dificile prin care a trecut în ultima perioadă. Aceasta a vorbit, recent, despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei, după ce a fost eliberat din închisoarea din Grecia.

Adriana Nica a vorbit la România TV despre eliberarea din închisoare a lui Sorin Oprescu, partenerul ei de viață de mai bine de un deceniu. Aceasta susține că fostul primar este nevinovat și face tot ceea ce poate pentru a demonstra acest lucru.

Aceasta a explicat ce face Sorin Oprescu în Grecia, de când a fost eliberat și susține că ceea ce i s-a întâmplat la impactat foarte mult atât din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere psihic.

Citeste si: Încarcerat în Atena, Sorin Oprescu dă în judecată Spitalul Universitar. Acuzațiile acestuia merg către conducerea instituției

Ce spune Adriana Nica despre Sorin Oprescu

„A venit aseara tarziu, ca sunt proceduri costisitoare, se merge la 7 instituţii să iei toate semnăturile. A venit tarziu, s-a odihnit si, de dimineaţă, si-a reluat activitatea cu avocatii.

El intotdeauna este un om care lupta pentru dreptatea lui şi pentru conştiinţa lui şi pentru tot ce a făcut el de-a lungul timpului. Şi-a dus greutăţile singur si in sinea lui. Nu se exterioriza. Cu noi e ok, dar impactul fizic si emotional prin care a trecut au lasat urme adanci si pe starea de sănătate si asupra lui ca persoană.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Breaking News! Sorin Oprescu a fost capturat de o echipă Enfast în Grecia

A muncit si a facut lucruri pentru Bucureşti. Daca nu a mai fost Oprescu, nu mi se pare că s-a întâmplat ceva spectaculos în oraşul nostru. Ei nici nu stiu ce fac acolo, confisca de la Nica că e a lui Oprescu, in condiţiile in care eu am credit si le-am dat toate contractele.

Eu ma intorc la Bucuresti. Trebuie sa rezolv problemele de la spital, mi-am luat concediu o saptămână. Ma intorc la Bucureşti. El sta de cand a iesit la pensie in Grecia. Ăsta era visul lui, sa se mute cand iese la pensie”, a spus aceasta pentru România TV.

Adriana Nica susține că problemele de sănătate pe care Sorin Oprescu le are pot fi influențate de condițiile din închisorile din România

„Are diabet dezechilibrat care dă complicații ireversibile cu risc de deces. El trebuie să aibă regim alimentar și să-și calculeze fiecare preparat și să vadă câte glucide, lipide, proteine. În nicio închisoare nu poate să aibă aceasta ocazie. Insulina se face în funcție de mese. Trebuie și activitate sportivă, pentru că, împreună, insulina, alimentația și activitatea fizică contribuie la consumul de zahar din sânge.

Condițiile (n.r.

din închisorile din România) sunt inumane, aglomerația, condiții precare de igienă, nu pot ieși din cameră, nu au asistență medicală, el fiind cu diabet și probleme cardiace. El poate intra în come neurologice care duc la deces. A fost condamnat la moarte!”, a mai spus medicul, conform Spynews.ro.