Adriana Simionescu, fata cea mică a celebrului Adrian Minune, și-a ANULAT nunta! Declarații în exclusivitate:"Și n-am avut cum să trecem peste chestia asta"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 apr 2022, 10:23

Talentata Adriana Simionescu, fata cea mică a cântărețului Adrian Minune a făcut dezvăluiri în excusivitate despre anularea nunții sale.

La finalul anului trecut, mai precis în seara de Crăciun, Adriana Simionescu a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, chiar la petrecerea de Crăciun, în prezența rudelor lor. Tânăra a trecut atunci prin cele mai emoționante și frumoase clipe. Cei doi îndrăgostiți stabiliseră cununia civilă în această primăvară, însă un eveniment tragic petrecut în familie le-a dat planurile peste cap.

Citeste si: Doliu în familia actriței Tuba Buyukustun! Una din cele mai dragi persoane a murit. Înmormântare cu onoruri militare și oameni politici

Adriana Simionescu, fata cea mică a celebrul Adrian Minune, a vorbit în exclusivitate despre nunta anulată

Talentata Adriana Simionescu, fata cea mică a cântărețului Adrian Minune, a anunțat de curând că ea și logodnicul ei au anulat cununia civilă care era stabilită să se oficieze primăvară această, din cauza unui deces în familie.

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Adrian Minune. Fiica cea mică a artistului a fost cerută în căsătorie în seara de Crăciun. Adriana Simionescu:”Tremur de fericire”

În ediția de astăzi a emisiunii Teo Show, reportera Mădălina Lambrinoc a ajuns în casă celebrului Adrian Minune, pentru a află mai multe detalii despre anularea cununiei sale, chiar de la Adriana Simionescu. Tânăra și-a întâmpinat oaspeții și a mărturisit cu tristețe în glas, că ea și logodnicul ei au fost nevoiți să anuleze cununia civilă ce fusese planificată în această perioada, din cauza faptului că un unchi de-al mamei sale a decedat de curând și au fost extrem de afectați de tragicul eveniment.

Adriana a spus de asemenea că nu s-au gândit încă la o nouă dată pentru cununia lor deoarece își doresc să treacă cel puțîn șase luni de la decesul unchiului, pentru a se putea bucură de momentul căsătoriei lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am anulat-o mai exact, pentru că nu am stabilit încă următoarea dată, n-am pus dată cununiei! Am anulat-o pentru că am avut un deces în familie, este vorba despre unchiul mamei mele, care pentru noi a fost un om foarte important și memoria lui rămâne foarte importantă pentru noi, pentru faptul că el a crescut-o pe mama după decesul tatălui ei! Și n-am avut cum să trecem peste chestia asta atât de ușor și am zis să treacă măcar șase luni să putem să ne distrăm cum trebuie! Am zis să nu stăm cu

doliul în familie! Cum ar fi la cununia mea să nu danseze mama!", a spus Adriana Simionescu.

Citeste si: Carmen, fiica lui Adi Minune, secretul cu care și-a bulversat sora: "Am venit și i-am spus că este adoptată!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.