Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a aflat sexul bebelușului: „Nu își dorește, sub nicio formă, să avem un băiețel”. Reacția de milioane a tatălui său

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 feb 2023, 12:53

Karmen a fost singura care a știu ce sex are copilul Adrianei, așa că a organizat o petrecere, pentru ca toată lumea să afle

Sursa: Instagram, captură video

Adriana Simionescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, fiind însărcinată în aproximativ șase luni. Sora lui Karmen a aflat, în cele din urmă, ce va aduce pe lume, după o lungă așteptare.

Adriana Simionescu este însărcinată, dar, chiar și așa, nu a vrut să știe ce sex va avea bebelușul. După ce planul ei a mers ca pe roate timp de câteva săptămâni, porumbelul a fost scăpat, iar aceasta a aflat ce urmează să aducă pe lume.

Ce sex are copilul fiicei celei mici a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu

Karmen a fost singura care a știu ce sex are copilul Adrianei, așa că a organizat o petrecere, pentru ca toată lumea să afle.

Marea dezvăluire s-a lăsat cu multe lacrimi, iar părinții celor două surori nu și-au putut stăpâni lacrimile.

 „Nu mai știu ce să cred. Vreau doar să fie sănătos și să fie un bebe cuminte”, a spus Adriana Simionescu, după ce persoanele din jur i-au dat tot felul de răspunsuri în legătură cu sexul copilului. Momentan, aceasta este în poziția de mătușă, dar, în aproximativ patru luni, urmează să își țină copilul în brațe.

Văzând ce înseamnă să crești un copil, deoarece Karmen are o fiică de câțiva ani, Adriana a declarat că vrea să fie la fel de răbdătoare pe cât este sora ei, deoarece acesta este unul dintre cele mai importante lucruri în ceea ce privește creșterea unui copil.

Citește și: Adriana Simionescu, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre sarcină: „Ne-a izbit curiozitatea maxim”. Când va naște aceasta și ce sex are bebelușul

„Este total de acord cu o nouă fetiță în familie, dar nu își dorește, sub nicio formă, să avem un băiețel, nici mami. Deci, noi suntem în echipa fetelor”, a povestit Karmen.

Mai mult decât atât, aceasta a declarat că, cel puțin pentru moment, nu se gândește la un al doilea copil. Cu toate acestea, cel mai important sfat pe care i l-a dat a fost să aibă foarte multă răbdare, deoarece, în viața unui părinte, provocările sunt la ordinea zilei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Orice s-ar întâmpla, păstrează-ți calmul, e cel mai important lucru posibil! Pentru că o să fie foarte multe situații în care nu o să știi cum să reacționezi”.

Karmen Simionescu, sfaturi prețioase ca de la mamă la viitoare mămică

Un sfat la fel de important a fost să își implice soțul în creșterea copilului, deoarece responsabilitatea este de partea amândurora, nu doar a mamei.

Când momentul dezvăluirii sexului copilului a venit, lacrimile cu început să curgă, atunci când pe ecran a apărut mesajul: „Este fetiță”. Adrian Minune și soția lui abia dacă au putut scoate câteva cuvinte, fiind năpădiți de emoții.

Citește și: Cum a reacționat iubitul Adrianei Simionescu când a aflat că va fi tată de fată, deși își dorea băiat: ”Sincer, nu mă așteptam”

Deși mai are ceva timp până va naște, fiind, încă, în al doilea trimestru, Adriana Simionescu are de lucru, deoarece, știind ce urmează să nască, trebuie să înceapă cumpărăturile necesare unei fetițe.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?