Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, declarații în exclusivitate despre relația pe care o are cu viitorul ei soț: „Nu există relație fără certuri”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 mai 2022, 08:24

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, declarații în exclusivitate despre relația pe care o are cu viitorul ei soț: „Nu există relație fără certuri”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show”, Adriana Simionescu, una dintre fiicele lui Adi Minune, a vorbit în exclusivitate despre relația cu viitorul ei soț și despre cum este văzută iubirea la ei în familie.

Astăzi, la „Teo Show”, Teo Trandafir a avut-o ca invitată pe Adriana Simionescu, una dintre fetele lui Adrian Minune. Tânăra, care urmează drumul artistic al tatălui ei, a vorbit despre relația pe care o are cu viitorul ei soț, dar și despre cum este văzută iubirea la ei în familie, și ce valori a avut de învățat de la mama și tatăl ei.

Adriana Simionescu, despre relația cu soțul ei: „Nu există relație fără certuri”

În timpul emisiunii „Teo Show”, Teo Trandafir a întrebat-o pe Adriana: „How is your love life? (n.r.: Cum este viața ta amoroasă?)”.

„Exact așa cum e ea, e perfectă. Cred că nu există relație fără certuri, fără șicanări, împungerile astea, care eu cred că sunt tot din dragoste.

Mi-au scris o grămadă de fete pe Instagram că de ce am zis eu că nu există la mine despărțire și că eu sunt obișnuită să repar, nu să arunc. Mă refer la faptul că eu cred, într-adevăr, că doi oameni, dacă se iubesc, se pot înțelege asupra unor certuri. Dar vă repet, fetelor: dacă, între timp, omul ăla se schimbă, da, te desparți, că doar nu stai acolo să suferi o viață întreagă, dacă tu nu ești fericită.
De asta și zic, înainte să ajungi la altar, trebuie să te asiguri că persoana aia este pentru tine. Asta cred eu, pentru mine”
, a declarat Adriana Simionescu.

Citeste si: Carmen, fiica lui Adi Minune, secretul cu care și-a bulversat sora: "Am venit și i-am spus că este adoptată!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Dar oare oamenii nu mai cresc și după altar, nu se mai dezvoltă și după aceea și descoperi că sunteți pe crengi diferite ale arborelui vieții voastre?”, a fost următoarea întrebare pe care Teo Trandafir i-a adresat-o fiicei lui Adi Minune.

„Ba da, clar, dar întotdeauna există esența aia care zice «eu am un om», și el zice «eu am o oamă», care, indiferent dacă eu lucrez la aprozar și tu ești procuror, tu trebuie să fii cu mine și eu cu tine, adică în momentul în care

am intrat în casă nu mai contează că eu m-am dezvoltat prea mult și tu prea puțin, sau tu prea mult și eu prea puțin. Trebuie să fim unul pentru altul. Eu asta cred. În situația mea așa este, acum”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Adriana.

Citeste si: Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență. Cum se simte acum Cati Simionescu

„Le-am înțeles pe pielea mea trăind, odată, și am avut de unde învăța, pentru că mama mea este casnică, dar are ea ceva aparte care îți arată că e -șefa lui tata-.(...) la mine, iubirea în familie se trăiește atât de intens, se simte când te iei cu un om în brațe, simți dacă te ia cu toată inima sau dacă te ia doar ca să te ia”, a mai povestit Adriana, atunci când a fost întrebată dacă lucrurile pe care le știe le-a învățat sau le-a înțeles din experiența ei personală.