Adriana Trandafir, dezvăluiri emoționante după ce a fost infectată cu coronavirus: "Eram sigură că am să mor..."

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 iul 2020, 09:17

Adriana Trandafir, dezvăluiri emoționante după ce a fost infectată cu coronavirus. Actrița a povestit experiența prin care a trecut după ce a primit diagnosticul.

Adriana Trandafir, dezvăluiri emoționante după ce a fost infectată cu coronavirus.  Actrița a acceptat să vorbească despre tot ce a trăit în ultima perioadă și despre modul în care virusul s-a manifestat în cazul ei.

Citeste si: O fetita de 12 ani, infectata cu coronavirus a cerut sa fie internata in spital ca sa-si protejeze mama

Adriana Trandafir, dezvăluiri emoționante după ce a fost infectată cu coronavirus: "Eram sigură că am să mor..."

Deși în trecut a fost în moarte clinică și a fost la un pas de a-și pierde viața, Adriana Trandafir povestește că experiența coronavirusului este ceva complet diferit. Actrița a dezvăluit cum a debutat boala în cazul ei și cum a aflat că este infectată.

Într-un interviu acordat recent, Adriana Trandafir a dezvăluit că noul coronavirus i-a afectat puternic organismul și că, din cauza simptomelor neplăcute, au fost momente în care a simțit că nu va depăși

acest episod dificil din viața ei. Actrița a povestit că în cazul ei, primul test, cel rapid, a ieșit negativ, însă testul de sânge a confirmat prezența virusului în organism.

"Îți este frică de moarte, dar mie mi-a fost mai puțin frică de moarte pentru că am avut o moarte clinică și mie experiența asta mi-a dat alte dimensiuni. Atunci când simți că moartea îți dă târcoale, oricât ai fi de școlit, gras, slab, brunet, blond, tot îți este frică.

Când ai copii, frica e și mai mare, când ai familie, când ai părinți pentru că îți dorești să nu ți se întâmple ție, tocmai atunci, lucrul ăsta.

Pentru că nu am fost informată și nu am știut despre ce e vorba, deși în toată perioada aceasta a pandemiei eu am fost un cetățean civilizat, educat și cuminte, ca dovadă că după 15 eu nu m-am văzut decât cu băiatul meu și cu tatăl lui, timp de aproape o lună de zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am simțit că mi-e frig – și la Marcel Pavel tot așa a debutat cu senzația asta că ți-e frig – și le-am spus să închidă aerul condiționat.

Am mers noaptea acasă, s-a terminat foarte târziu emisiunea, am mâncat o felie de pepene rece și de atunci a debutat simptomatologia cu un disconfort la gât, ceea ce pentru mine nu este nimic grav, pentru că eu fac foarte des așa ceva, hai să spun roșu în gât. M-am culcat și în noaptea aia încetul cu încetul am început să am temperatură – nimic deosebit, pentru că am făcut multe temperaturi de-a lungul timpului.
Am început să tușesc, iar nimic grav, pentru că și tusea face parte din viață, și am avut senzația de sfârșeală, de oboseală și am zis, da sunt obosită, până dimineață o să-mi treacă. Nu am luat nimic, în schimb, dimineața când m-am trezit mai bine nu mă trezeam. Am început să vomit, să fac frisoane, temperatură. Mi-a fost atât de rău că nu m-am mai putut ridica din pat. Și soțul meu a zis să chemăm un doctor, dar m-am opus. Și am zis că o să stau peste weekend în pat ca să-mi revin. Dar nu a fost așa. Am făcut toate rețetele de la bunica, străbunica, mama, soacra, care întotdeauna au dat rezultate, dar acum efectiv nu numai că nu au avut niciun efect, dar parcă îmi făceau din ce în ce mai rău. Am avut de multe ori senzația că am să mor. Eram sigură că am să mor.(...) Am fost testată, m-am gândit că s-ar putea să fie, dar te gândești că nu are cum să ți se întâmple ție, ca să fiu sigură am mers și mi-am mai făcut și un test de sânge. Testul ăla a indicat că sunt negativă, iar seara când am așteptat rezultatele m-au anunțat că sunt pozitivă. Testul rapid a arătat negativ, testul PCR pozitiv."
, a povestit Adriana Trandafir pentru Antena3.

Citeste si: Coronavirus Romania. A inceput testarea la nivel national! Cand vom afla cati romani s-au imunizat la coronavirus

Actrita Adriana Trandafir a fost infectata cu coronavirus. Cum s-a infectat vedeta

Actrita Adriana Trandafir a fost infectata cu coronavirus si a fost internata la Institutul "Matei Bals".

Adriana Trandafir a fost infectată cu noul coronavirus, dupa cum a dezvaluit colegul său, actorul Ion Haiduc, care a precizat, pe Facebook, faptul că actrița a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Tot la INMB a fost internat şi Marcel Pavel. Cu toţii s-au îmbolnăvit pe platourile de filmare ale unei emisiuni de televiziune.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Piață din Capitală, închisă pentru nerespectarea regulilor de prevenire a răspândirii COVID-19