Adriana Zidaru dezvăluiri despre drama prin care a trecut cu fostul iubit: "Simțeam ca și cum, efectiv, îmi sap groapa și îmi las copilul singur...”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 30 ian 2024, 14:16

Adriana Zidaru a fost invitată în emisiunea „Cioburi din oglindă”.

Sursa: youtube.com

Adriana Zidaru, una dintre cele mai cunoscute persoane de pe TikTok, a avut curajul să vorbească, în cadrul emisiunii „În oglindă”, despre drama prin care a trecut alături de fostul său iubit.

În cadrul emisiunii „În oglindă ”, Adriana Zidaru, o cunoscută TikTokeriță, a dezvăluit publicului drama abuzului din trecutul său, oferind detalii dureroase despre violența pe care a suferit-o în relația sa, dar și despre curajul pe care l-a avut de a pune capăt acestui coșmar.

Adriana Zidaru drama ascunsă din spatele TikTok-ului

Adriana Zidaru, cunoscută TikTokeriță, a fost invitată în emisiunea „În oglindă ”, moderată de Mihai Ghiță, unde a avut curajul să împărtășească o parte dureroasă a trecutului său, vorbind despre drama prin care a trecut în relația

abuzivă cu fostul său iubit.

În timpul emisiunii, tânăra a mărturisit că primul episod de violență s-a produs când era însărcinată în șapte luni. „Când eram însărcinată cam șapte luni, atunci a fost prima ceartă și prima lovitură. Bineînțeles, eu nu vreau să mă victimizez, la modul că mă bătea el și eu stăteam. Și eu ripostam la rândul meu, adică nu am fost niciodată genul de persoană care să stea așa, bate-mă tu că eu stau să mă bați",

a dezvăluit Adriana.

Citește și: Cristina Șișcanu își caută menajeră. Ce cerințe are și câți bani oferă: “Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică…”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Care a fost cel mai traumatizant moment al Adrianei?

Aceasta a subliniat că, deși încerca să se apere, nu avea aceeași forță ca partenerul său, care aplica lovituri puternice. „Adică, îmi dădea pumni ca la bărbați", a adăugat ea. Unul dintre cele mai traumatizante momente a fost când era însărcinată și fostul iubit a devenit agresiv, lovind-o în pumni cu brutalitate.

Întrebată de moderatorul emisiunii, Mihai Ghiță, despre cauzele furiei fostului său iubit, Adriana a explicat că nu exista un motiv anume. Fostul partener devenea agresiv fără un motiv aparent și era extrem de gelos, fapt ce ducea la situații tensionate și violențe gratuite.

Adriana a mărturisit că violența începea de cele mai multe ori după ce prieteni sau cunoștințe veneau în vizită. Gelozia exagerată și comportamentul posesiv al partenerului ei au dus la situații de abuz fizic și psihic.

De asemenea, a dezvăluit că fostul iubit consuma substanțe interzise, iar acest lucru contribuia la exacerbarea comportamentului său agresiv.

Citește și: "Sunt terminat!" Bogdan izbucnește în lacrimi! S-a îndrăgostit de Ștefania?! Concurentul pune tunurile pe Larisa

TikTokerița a avut curajul să admită că și ea a consumat aceste substanțe în trecut, dar a renunțat la ele când a devenit conștientă de gravitatea situației.

Sentimentul de vinovăție față de copilul ei a fost motivul principal pentru care a decis să iasă din acea relație toxică., “Simțeam ca și cum îmi efectiv îmi sap groapa și îmi las copilul singur. De fiecare dată, cu fiecare fum pe care eu îl consumam, simțeam cum mă îngrop și efectiv îmi las copilul singur…iar acesta a fost momentul în care eu am decis să ies din relație.” a mărturisit Adriana. Ea a recunoscut că decizia de a pune capăt relației a fost extrem de dificilă, dar necesară pentru binele ei și al copilului său.