Adriean Videanu, RETINUT pentru 24 de ore. Politicianul si-a petrecut noaptea in AREST

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Adriean Videanu si-a petrecut prima noapte in arest, iar acum asteapta sa vada daca judecatorii il vor aresta preventiv!

Un alt lucru mi-a retinut atentia- inainte de a fi retinut, fostul ministru a avut o intalnire cu un lider politic important. Imaginile sunt surprinse cu exact 48 de ore inainte de a ajunge dupa gratii! Cu doua seri inainte sa ajunga in arest, Adriean Videanu a petrecut ore bune intr-un restaurant din capitala. N-a fost singur la masa. A stat alaturi de un prieten arhitect si de colegul sau, Ludovic Orban.

Ieri, cand a ajuns la sediul DNA, Videanu a profitat de imbulzeala creata la declaratiile Elenei Udrea. A reusit sa se strecoare aproape nevazut. In interior, chiar in momentul in care a aflat ca este retinut, Videanu ar fi fost in centrul unui dialog halucinant! Un dialog ce pare desprins din filme! Dupa retinere, Videanu a iesit in huiduielile celor adunati in fata Directiei Nationale Anticoruptie.

Videanu face politica de multa vreme.

N-a dat niciodata semne ca ar avea probleme cu banii. In declaratia de avere completata pe vremea cand era ministru a trecut doua terenuri, 3 cladiri, bijuterii si tablouri de peste 200 de mii de euro, dar si actiuni si imprumuturi acordate de peste un milion de lei.

##VIDEO131615##

Adrian Videanu si-a petrecut prima noapte de arest intr-o celula cu 8 paturi. A fost, insa, norocos- n-a avut decat 4 colegi, cercetati pentru coruptie si evaziune fiscala.

A refuzat mancarea oferita de politisti. In schimb, a primit haine si alimente de acasa! Rand pe rand, VIP-urile incatusate s-au perindat pe la Curtea Suprema de Justitie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Initial, Alina Bica a fost arestata in dosarul retrocedarilor ilegale! De-aici, procurorii au extins, insa, cercetarile si pentru alte infractiuni.

Asa au ajuns la familia Cocos si la fostul ministru Adriean Videanu! Numele Alinei Bica este legat, insa, si de alti afaceristi care ar fi incercat sa scape de sechestrul pus pe averea lor.

Cat il priveste pe Videanu, acesta este acuzat ca a apelat la Alina Bica, la acea data sefa DIICOT, pentru a reusi sa vanda mai multe actiuni, care erau, insa, puse sub sechestru. In acelasi dosar sunt implicati Alin si Dorin Cocos!