Aduc banii fericirea? Cât de importantă este situația financiară a unui bărbat pentru Diana Dumitrescu:”E stabil financiar și ne-am permis niște lucruri”

Autor: Madalina Maftei

Cât de importantă este situația financiară a unui bărbat pentru Diana Dumitrescu

Sursa: Instagram Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a abordat la ”Detectorul de minciuni” un subiect delicat, actrița a vorbit despre situația financiară a soțului ei.

Diana Dumitrescu a fost supusă la testul suprem în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, în fiecare joi, de la ora 19:00. Actrița a vorbit despre situația sa financiară, dar și despre faptul că soțul ei este un bărbat înstărit. Cât de importanți sunt banii pentru Diana Dumitrescu?

Și-a ales Diana Dumitrescu soțul în funcție de situația financiară?

Oana Radu a întrebat-o pe Diana Dumitrescu, la ”Detectorul de minciuni”, dacă banii aduc fericirea. Sinceră ca de obicei, actrița a dezvăluit că nu aduc fericirea, însă aduc confort. De asemenea, a recunoscut că soțul ei are o situație financiară foarte bună, însă calitatea lui cea mai mare este inteligența, astfel l-ar fi ales indiferent dacă avea bani sau nu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ce compromisuri face Diana Dumitrescu în relația cu soțul ei? Actrița se declară o femeie extrem de geloasă

Vedeta a mai dezvăluit că datorită situației lui financiare a avut ocazia să călătorească foarte mult, însă, la fel de bine ar fi putut să stea cu el ți într-un apartament cu două camere.

”(n.r Crezi că aduc banii fericirea? Nu, dar aduc confort.

(n.r Soțul tău are bani?) Da! (n.r Cu ce se ocupă soțul tău?) Este dezvoltator. Nu vă imaginați, face chestii mai mici, nu mari, dar este ok. (n.r A fost criteriul financiar important atunci când l-ai ales ca și partener?) Măi, eu nu pot să mi-l imaginez vreodată pe Alin, soțul meu, lucrând el fizic, cu ciocanul în mână, pentru că nu este genul.(...) Da, pentru că este un bărbat super deștept.
Lăsând la o parte finanțele, el este varianta mea masculină, noi ne înțelegem foarte bine din acest punct de vedere, avem foarte multe lucruri în comun și, într-adevăr, faptul că el e stabil financiar și ne-am permis niște lucruri, am călătorit foarte mult, am văzut niște locuri împreună, am gustat niște vinuri scumpe împreună, dar, cu toate astea, crede-mă că ne-ar fi stat bine și într-un apartament cu două camere”,
a
spus Diana Dumitrescu despre soțul ei.