Afacerea cu care Constantin Enceanu a dat lovitura: Ce avere are și câți bani cere artistul pentru o oră de cântat

Autor: Cristina Mocanu

Constantin Enceanu

Sursa: https://www.facebook.com/constantin.enceanu

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai bine cotați artiști din România, dar acesta deține și propria afacere cu care a reușit să își crească veniturile în ultima perioadă.

S-a născut pe 16 februarie 1964 în satul Vișina Nouă, județul Dâmbovița, România și este unul dintre artiștii de renume din genul muzicii populare, dar și cel mai bine artist de muzică populară

Cine este Constantin Enceanu?

Este cunoscut pentru muzica pe care o cântă și este iubit de multe persoane pentru interpretările sale autentice și emotive. Constantin Enceanu a moștenit dragostea și talentul pentru muzica populară de la mama sa, care cânta la evenimente locale.

A început să cânte de mic copil și a evoluat în cariera sa muzicală. A lansat numeroase albume și a interpretat melodii tradițional românești, devenind un reprezentant important al genului muzicii populare din România.

Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale este "Stai cu mine, omule, să îți cânt", care a fost foarte apreciat de public. Constantin Enceanu a cântat și a promovat muzica populară autentică în țară și în străinătate, contribuind la păstrarea și promovarea tradițiilor muzicale românești.

De-a lungul carierei sale, Constantin Enceanu a adunat o bază largă de fani și a participat la numeroase evenimente și concerte. A devenit o figură emblematică în industria muzicii populare din România și este iubit pentru vocea sa puternică și pentru emoția pe care o pune în fiecare interpretare.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Constantin Enceanu! Putină lume știe că a fost copil sărac: ''Mi-a luat mama primul pulover de lâniță. Era cu trei numere mai mari...”

Ce avere are artistul și câți bani câștigă la o nuntă?

Constantin Enceanu, celebrul cântăreț de muzică populară în vârstă de 59 de ani, este un nume bine-cunoscut în industria muzicii românești. Pe lângă renumele său în muzică, Enceanu este solicitat în mod frecvent să cânte la diverse evenimente, în special la nunți. Acest lucru a ridicat întrebări cu privire la cât câștigă artistul pentru o oră de interpretare la astfel de evenimente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit dezvăluirilor făcute de Constantin Enceanu însuși, suma pe care o percepe pentru o oră de cântat la nunți variază în funcție de distanță și de locație.

El afirmă că nu are un tarif fix și că prețul poate fi negociat, în funcție de circumstanțe. Suma se stabilește, de obicei, pe baza locației și a distanței pe care trebuie să o parcurgă pentru a ajunge la eveniment. Astfel, în mod obișnuit, Enceanu cere între 1.500 și 2.000 de euro pentru o oră de cântat, cu mențiunea că, în cazul unor evenimente mai îndepărtate de casa sa, prețul poate fi mai mare.

De asemenea este bine de punctat faptul că artiștii de renume pot câștiga sume semnificative din astfel de apariții la evenimente, mai ales dacă sunt extrem de solicitați și au o carieră solidă în spate.

Pe lângă cariera sa muzicală, Constantin Enceanu are și propria afacere de succes în domeniul HoReCa. Restaurantul personal din Filiași, deschis de trei ani, a reușit să prospere chiar și într-o perioadă dificilă pentru industrie. Cu cifre de afaceri ridicate și profituri semnificative, această investiție în industria ospitalității a contribuit la stabilitatea financiară a artistului.

Citește și: Constantin Enceanu și sora lui Petrică Mîțu Stoian s-au împăcat. Cei doi au îngropat securea războiului la festivalul regretatului artist: "Mă rugam la Dumnezeu să pot să mă stăpânesc”

Constantin Enceanu este nu numai un interpret de muzică populară de renume, ci și un om de afaceri priceput, capabil să-și diversifice veniturile și să prospere în industria muzicală și cea a ospitalității. Cu o carieră lungă și un portofoliu impresionant de melodii, este un nume respectat în România și continuă să bucure publicul cu interpretările sale autentice.