Afaceri facute SCRUM! Doua incendii DEVASTATOARE in Maramures au distrus o fabrica de mezeluri si un depozit de cherestea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 12:30

Pompierii s-au luptat cu doua incendii devastatoare in Maramures. Aseara o fabrica de mezeluri a fost cuprinsa de flacari, iar in aceasta dimineata o hala in care se aflau tone de cherestea a luat foc.

Era aproape de lasarea serii cand un incendiu a izbucnit la fabrica de mezeluri bio. Nu a durat mult si flacarile s-au extins si la una din casele invecinate.

In momentul izbucnirii incendiului mai multi angajati se aflau in incinta fabricii, la munca. Unul dintre ei a vazut flacarile si a dat imediat alarma.

Proprietarul fabricii era plecat sa incheie cateva contracte la Bucuresti cand a primit teribila veste.
Pagubele se ridica la cateva miliarde de lei. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Dupa numai cateva ore, pompierii au fost din nou alertati. Un incendiu puternic a izbucnit la o hala plina cu cherestea din Baia Mare.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.