Afaceri necurate sub nasul autoritatilor! Christian Sabbagh continua investigatiile in cazul „mireselor de imprumut”, maritate in Cipru

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:51

Reteaua de trafic care duce romance in Cipru ca sa se marite, pe bani, cu migranti are conexiuni foarte vechi la noi in tara.

 

Jurnalistul Christian Sabbagh a urmarit firul investigatiei şi a gasit o sursa care il cunoaşte bine pe pakistanezul implicat in aceasta grupare.

Dezvaluirile sunt de-a dreptul incredibile. Pakistanezul, pe nume Tariq, se afla de multi ani in Romania şi inca din perioada 1995-1996 se pare ca avea ocupatii mai putin legale. Potrivit sursei emisiunii „Sabbagh in actiune”, Tariq ar fi falsificat ştampile pentru a intocmi documentatia necesara infiintarii de firme comerciale.

Christian Sabbagh va arata marturia omului care spune ca firmele se faceau intr-o zi, in subsolul casei pakistanezului, iar autoritatile nu banuiau nimic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tariq este cel care a introdus-o pe Elena Duca- femeia cautata de politia din Cipru- in lumea extrem de profitabila a traficului de mirese pe

bani. El are de multa vreme, potrivit spuselor unui avocat cipriot cu care Christian Sabbagh a stat de vorba, conexiuni pe insula. Iar contactele sale nu sunt intodeauna persoane deschise şi oneste, spune avocatul. Aşa ca afirmatia Elenei Duca despre cele 3 cartele prepay pe care Tariq le-ar fi trimis unor "teroristi" e foarte posibil sa fie confirmata.

Adevarul este pe cale sa se afle! Echipa "Sabbagh in actiune" continua investigatiile şi sambata aceasta, de la 21:30, pe Kanal D, unde puteti urmari marturii zguduitoare despre acest caz halucinant!