AFACERI pe bani europeni, o sansa de a lovitura pentru cei cu spirit intreprinzator

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Va doriti un viitor mai bun pentru copiii dumneavoastra? Nu ratati materialul urmator! Exista o solutie pentru cei care vor sa aiba propria afacere!

Inceputul nu este niciodata usor, dar, daca muncesti mult si pui pasiune in ceea ce faci, este imposibil sa nu reusesti. Lui Silviu, de exemplu, i s-a implinit in urma cu 4 ani visul de a-si deschide un magazin de biciclete. Pe atunci, el era omul bun la toate.

Se ocupa de vanzari, de service, de promovare, cam 14 ore pe zi muncea pe branci. Incet, incet a venit si succesul: acum are un magazin mai mare si 3 angajati.

Cand il intrebi daca vrea sa se extinda, iti raspunde sincer: Banii sunt mereu o problema pentru orice om de afaceri!

Pentru toti cei care au aceeasi problema: banii pentru a-si dezvolta afacerea, europarlamentarul Petru Luhan are o solutie. Asa ca Petru Luhan ii mai da un sfat micului intreprinzator: „ Va mai dau un sfat final, birocratia se poate evita prin depunerea cererilor de decont insistati pe acest lucru adica angajati un contabil foarte bun! ”.



##VIDEO110387##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.