Afla ACUM care sunt cele mai eficiente modalitati prin care poti CASTIGA la PARIURILE SPORTIVE online

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 sep 2018, 10:22

Esti pasionat de sport si ti-ar placea sa iti valorifici cunostintele pe care le ai in acest domeniu?

Esti dispus sa te perfectionezi, transformandu-ti acest hobby intr-o sursa alternativa de venit? Ai mai incercat in trecut sa pariezi, dar nu ai reusit sa obtii rezultatele pe care ti le-ai dorit? Pariurile sportive sunt o nisa a industriei Jocurilor de Noroc, care de-a lungul timpului, odata cu evolutia tehnologiei, a ajuns sa nu se mai bazeaza doar pe noroc, ci si pe aplicare a diverse sisteme si strategii destinate maximizarii sanselor de castig. Este foarte important sa fi informat inainte de a depune un pariu, bazandu-ti deciziile pe o gama vasta de sfaturi oferite de cei mai buni tipseri ai momentului. Fiecare alegere pe care o faci conteaza, asa ca nu face investitii subiective, in mod special daca vrei ca pasiunea ta pentru sport sa fie valorificata financiar.

Cum iti poti maximiza sansele de castig?

Exista elemente pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand incepi sa practici acest hobby, important este insa sa faci alegerile bazandu-te pe informatii cat mai sigure si noi, precum biletul zilei, consultand surse actualizate constant.

Casa de pariuri pe care o alegi trebuie sa indeplineasca multiple criterii, principalele fiind:

Sa fie licentiata;

Sa aiba platforme sigure si perfect functionale;

Sa detina o gama vasta de categorii sportive si optiuni, dar si o multitudine de tipuri de pariuri si bilete din care sa poti alege;

Sa ofere ponturi, cote si pronosticuri din partea unor tipseri profesionisti;

Sa isi surprinda mereu membrii cu promotii, oferte si bonusuri;

Sa iti puna la dispozitie cat mai multe modalitati de plata.

Apeleaza la specialisti pentru a te perfectiona, invatand atat din propriile experiente, cat si din cele ale altor jucatori. Mediul online este o sursa infinita de oportunitati si de informare. Aceasta prezinta foarte multe beneficii pentru pasionatii de sport, in mod special pentru pariori, printre ele numarandu-se posibilitatea de a-si urmari tranzactiile financiare pe care le fac, de a alege una sau mai multe case de pariuri, in functie de propriile criterii, dar si:

Accesul la orice ora din zi si din noapte la contul virtual de parior;

Posibilitatea de a urmari meciurile favorite prin livestreaming (transmiteri in direct);

Posibilitatea de a paria live la mai multe evenimente, indiferent de categoria sportiva care te pasioneaza.

Incepe-ti experienta prin aplicarea unui sistem sau a unei strategii clasice, acordandu-i tehnicii pe care ai ales-o, o perioada de proba, pentru a vedea daca ti se potriveste. Acestea au fost dezvoltate de-a lungul timpului, atat de catre matematicieni, cat si de pasionatii de betting care si-au transformat pasiunea in cariera. Experimenteaza, optand o tehnica simpla, sau imbinand doua ori mai multe, alegand dintre cele mai populare:

Strategia „Easy Money”;

„Strategia Labouchere”;

Strategia D’Alambert;

Strategia dupa sirul lui Fibonacci;

Strategia Martingale;

Strategia Paroli (Reverse Martingale);

Criteriul lui Kelly;

Sistemul outsiderelor;

Sistemul 1 – 3 – 2 – 6;

Sistemul scorului par;

Minutul Ultimului Gol (MUG).

Jocul responsabil

Fiecare parior de succes stie cat de important este sa fii calculat in alegerile pe care le faci. Este esential sa te axezi pe castig, nefiind impulsiv sau dezorganizat. 

Totodata, este foarte important sa iti calculezi valorile investitiilor pe care le faci, raportandu-le la venitul tau constant, astfel incat acest hobby sa nu iti afecteze calitatea vietii. Gestionandu-ti corect capitalul financiar, vei putea sa iti creezi in timp, un stil personal de parior, formandu-ti un sistem personalizat.

Joaca responsabil, bucura-te de experienta pe care o dobandesti si focuseaza-te pe castig, investind timp si rabdare in acest hobby. Nu te grabi atunci cand iei o decizie, bazandu-ti alegerile pe informatii corecte, oferite de profesionisti. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.