Afla ACUM in functie de ce criterii isi achizitioneaza doamnele incaltaminte in aceasta toamna

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 oct 2022, 17:48

Cand frunzele incep sa aiba alta culoare si sa cada pe pamant, inseamna ca este timpul sa incalti perechile de pantofi potrivite sezonului. Exista numeroase optiuni din care poti alege, insa tocmai acest lucru iti poate ingreuna misiunea de a gasi incaltamintea potrivita pentru toamna. Sunt o multime de factori in baza carora ar trebui sa iei aceasta decizie. Exista cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi ceea ce ti se potriveste. Daca vrei sa afli care sunt acestea, citeste in continuare acest articol si descopera care sunt criteriile in baza carora doamnele isi achizitioneaza incaltaminte pentru toamna.

TOP 5 sfaturi de urmat pentru alegerea perechii potrivite de incaltaminte

Alege incaltaminte confortabila

Din ce in ce mai multe femei prefera incaltamintea eleganta si confortabila. Poti opta pentru ghete, bocanci, cizme sau botine de dama cu toc sau fara toc, in functie de preferinte. Alege produse din piele naturala, intoarsa sau ecologica pe care le poti purta cu usurinta in tinutele tale. Gasesti in magazinul de specialitate Modlet.ro o gama diversificata de produse pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Fereste-te de umezeala si frig

Toamna este sezonul gripei si a racelii si oamenii sunt mai predispusi la aceste boli din cauza frigului si a umezelii. Astfel, este bine sa te protejezi din cap pana in picioare! Opteaza pentru o pereche de incaltaminte din piele naturala sau ecologica, imblanite, care sa te protejeze de vannt si ploaie in zillele cu schimbari de vreme.

Investeste in produse de calitate

Opteaza pentru o pereche in care merita sa investesti si pe care sa le poti purta cu placere pe toata perioada anotimpului si poate si in anii viitor. Astfel, vei avea un plus de confort care te va duce pas cu pas in activitatile tale zilnice.

Perechi versatile usor de asortat

Este indicat sa optezi pentru produsele care iti ofera un plus de confort si de relaxare in timpul mersului. Chiar daca esti sau nu o persoana activa, ai nevoie de produse de calitate care sa iti ofere libertate de miscare, indiferent de momentul zilei.

Ai incredere in variante clasice

Chiar daca imprimeurile, modele si formele ti se par o noutate la fiecare inceput de sezon, in realitate doar tu poti stii ce iti sta bine in fiecare zi. Astfel, este important sa tii cont mai degraba de stilul tau personal si sa alegi modele clasice care te pun in evidenta.

Fiecare nou inceput aduce un val nou de tendinte in materie de stil. De la stiluri sexy, pana la cele confortabile exista un tip de incaltaminte comoda pentru tine. oricare din sfaturile de mai sus te vor ajuta sa iti gasesti perechea potrivita cu care sa te simti confortabil in acest sezon.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.