Află care este brandul românesc premiat la gala Health, Beauty and Lifestyle cu trofeul "Rezultate Excepționale în Oferirea de Proceduri Estetice și Tratamente Corporale Personalizate"

Author: Lavinia Medrea

Health, Beauty and Lifestyle, evenimentul cu tradiţie marca I Success, care premiază realizările notabile din mediul antreprenorial, şi-a desemnat câştigătorii, în cadrul primei gale din anul 2024!

Printre premiați se numără și brandul Noam EstetX, care revoluționează modul în care obținem frumusețea, și care a primit trofeul "Rezultate Excepționale în Oferirea de Proceduri Estetice și Tratamente Corporale Personalizate".

Gala Health, Beauty and Lifestyle și-a desemnat câștigătorii!

Valentina Manea: "Abordarea atentă și meticuloasă, cheia reușitei!"

Când vrei să fii frumoasă, dar nu ştii dacă ai şi timpul necesar să apelezi intervenţii de lungă durată, te orientezi către proceduri prietenoase, care revoluţionează îngrijirea noastră, a femeilor! Este gândul de la care a plecat Valentina Manea atunci când, în 2022, şi-a pus pe picioare propriul brand care creează frumuseţea. La gala Health, Beauty and Lifestyle din 19 martie 2024, Noam EstetX s-a regăsit pe lista câștigătorilor, primind premiul pentru "Rezultate Excepționale în Oferirea de Proceduri Estetice și Tratamente Corporale Personalizate". Fondatoarea conceptului a ridicat trofeul, vorbind invitaților de la eveniment despre cât de importantă este calitatea în fidelizarea clientelor: "Am învățat de-a lungul timpului cât de mult contează calitatea serviciilor, în detrimentul cantității, precum și abordarea atentă și meticuloasă în ceea ce privește frumusețea și bunăstarea clientelor. De altfel, acestea cred că reprezintă și cheia reușitei în mediul de business. Clientele trebuie să primească întotdeauna atenția și timpul necesare pentru a se simți speciale și pentru a-și atinge obiectivele dorite!"

Analize personalizate,  baza tratamentelor de frumuseţe

Centrul de frumuseţe creat de Valentina Manea a avut o ascensiune rapidă, obținând încrederea clientelor într-un timp relativ scurt. Mizând pe faptul că fiecare femeie are nevoi diferite, echipa de specialiști s-a angajat să creeze planuri de tratament personalizate pentru obținerea rezultatelor, prin proceduri fără durere și care nu implică recuperare.

"Punem accent pe remodelarea corporală, care se axează pe îmbunătățirea formei și conturului corpului, prin soluții inovatoare și tehhnici avansate. Clientele se bucură astfel de o talie conturată, de un abdomen tonifiat și de picioare ferme, fără celulită."

(Valentina Manea, fondator centru de frumuseţe)

Dincolo de aparatele care asigură transformări corporale, Valentina Manea a adus la îndemâna clientelor şi alte proceduri extrem de căutate, precum epilarea definitivă prin laser diodă, dar și tratamente faciale eficiente, precum rejuvenare, microneedling ori măști hidratante și anti-îmbătrânire.

Premiile Health, Beauty and Lifestyle, simbol al excelenţei

Peste 50 de vedete, de specialişti şi de antreprenori s-au întâlnit pe covorul roşu, şi-au celebrat reuşitele şi au primit trofee pentru contribuţia lor în cele mai variate domenii de activitate, la gala Health, Beauty and Lifestyle, ediţia de primăvară. Premiile marca Health, Beauty and Lifestyle au devenit un simbol al excelenţei şi sunt considerate un semn al performanţei în industrie. Dincolo de recunoaşterea realizărilor, antreprenorii care sunt parte din povestea Health, Beauty and Lifestyle reuşesc să îşi extindă vizibilitatea afacerii lor, să stabilească parteneriate de afaceri solide şi chiar să apară pe micile ecrane, în cadrul unor interviuri realizate de diverse posturi de televiziune. Evenimentul este, de altfel, recunoscut de ani întregi pentru relațiile de business fructoase pe care le leagă, aducând sub același acoperiș personalităţi care împărtăşesc apetitul pentru succes.

"Prin conceptul Health, Beauty and Lifestyle, vrem să demonstrăm că frumuseţea îmbracă mai multe forme şi că poate veni din domenii diverse. Ne propunem ca şi în continuare să aducem în faţa voastră poveşti de succes, care merită promovate. Gala este o oportunitate de a onora, în fel propriu, contribuţiile remarcabile ale unor profesionişti şi branduri care aduc plus valoare imaginii ţării noastre prin activitatea desfășurată.”, declară antreprenoaele Flavia Covaciu şi Oana Irimia, creatoarele galei Health, Beauty and Lifestyle şi ale conceptului I Success,  care de 10 ani premiază excelenţa.