Afla cat de rezistenta esti in fata bolilor in functie de zodie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 19:35

Semnul astral sub care te-ai nascut iti poate influenta starea de sanatate.

Berbec- Te imbolnavesti destul de rar si asta pentru ca ai un sistem imunitar puternic. Cand se intampla sa fii bolnava, ai norocul ca iti trece repede.

Taur- Ti se intampla sa te imbolnavesti destul de greu, dar tot asa de greu iti si trece, insa duci boala pe picioare.

Gemeni- Cu cat esti mai putin stresata, cu atat esti mai sanatoasa. Asadar, ai grija la efortul intelectual pe care il depui si la emotiile negative care te pot coplesi fizic.



Rac- Te poti imbolnavi cu usurinta din cauza ca nu iti gestionezi prea bine emotiile. Din aceasta cauza, sistemul tau imunitar si, implicit, starea ta de sanatatea pot avea de suferit.

Leu- Ai o imunitate de fier, insa cel mai bine este sa te feresti de situatiile stresante si epuizante, fiindca te pot dobori din punct de vedere fizic.

Fecioara- Ca sa tii afectiunile la distanta trebuie sa ai o gandire pozitiva.
Altfel, ideile ipohondre iti pot slabi sistemul imunitar si, intr-un final, te poti confrunta cu anumite probleme de sanatate. VEZI si restul ZODIILOR pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.