Afla ce aliment trebuie sa mananci dimineata daca vrei sa slabesti!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 05:00

Nutritionistii sustin ca ouale ajuta la producerea hormonului care da senzatia de satietate. Astfel, daca vrei sa slabesti, este indicat sa mananci un ou dimineata.

Galbenusul contine o cantitate ridicata de proteine complete, vitamine si minerale. Atentie, insa! Oul contine si o mare cantitate de grasimi animale si este strict interzis persoanelor care au probleme cu colesterolul. Pentru a evita eventualele neplaceri este indicat sa nu depasiti 4 oua pe saptamana. Consumat dimineata, oul este satios, prevenind, astfel, senzatia de foame. Si asta pentru ca ajuta organismul sa secrete hormonul care da senzatia de satietate.

Cercetatorii de la Pennington Biomedical Research Centre din Louisiana au efectuat un experiment stiintific pe 20 de subiecti.
Un grup a mancat la micul dejun doar lapte si cereale, iar alt grup a mancat oua. Cei care primisera lapte si cereale au acuzat senzatia de foame dupa numai trei ore, in timp ce al doilea grup a rezistat pana la pranz fara sa manance intre mese. Studiul a evidentiat faptul ca oul reduce senzatia de foame, ajutandu-i astfel, pe cei care vor sa slabeasca, sa manance mai putine calorii la mesele urmatoare.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?