Afla ce cantareata are probleme grave la coloana si se trateaza in Germania!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:54

Carmen Serban crede ca au ajuns-o blestemele! Are probleme grave la spate si, mai nou, de cateva luni, medicii i-au dat un diagnostic care a tulburat-o: cancer la san.

Carmen Serban crede ca au ajuns-o blestemele! Are probleme grave la spate si, mai nou, de cateva luni, medicii i-au dat un diagnostic care a tulburat-o: cancer la san.

Acest lucru a facut-o pe solista, credincioasa de fel, sa se apropie si mai mult de Dumnezeu. Ea merge mai des la biserica, chiar de trei-patru ori pe saptamana, posteste luni, miercuri si vineri si se roaga foarte mult. Carmen crede ca toate aceste probleme de sanatate i se trag din cauza unor vraji, blesteme.


La finalul saptamanii trecute, Carmen a fost plecata intr-un pelerinaj la Ierusalim, alaturi de multi preoti, ca sa se roage. Abia intoarsa marti spre miercuri noapte, bruneta se pregateste sa plece catre Germania, acolo unde urmeaza un tratament pentru problemele pe care le are la coloana. De la statul prea mult in picioare, dar si de la curentul de pe scena, cantareata s-a pricopsit cu aceste probleme la spate.


“Controlul asta pe care il fac destul de des il fac la coloana – in primul rand. Am niste probleme, cred ca il mostenesc pe tata. Am niste probleme la coloana, am o artroza pe ambele parti ale coloanei si, in spate, chiar langa bazin, si trebuie sa fac niste infiltratii periodice", a povestit ea, in urma cu cateva zile, la Happy Hour.


Ea a marturisit ca face aceste infiltratii de la varsta de 35 de ani, cand dimineata se trezea cu dureri groaznice si intepenea. Conform unor surse din anturajul ei, Carmen va urma tratamentul la spate, insa sambata va sustine si un concert. (G.G.)

 

Taguri: