Afla ce nu stiai despre tatal Catalin Cazacu! Prezentatorul emisiunii „Cash Taxi” este topit dupa fiul sau si e bucuros ca acesta isi traieste copilaria „pe stil vechi”! „E murdar si zdrelit in genunchi seara, cand intra in casa, la fel cum eram si eu la

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2018, 12:20
video Foto(4)

La cei 33 de ani ai sai, Catalin Cazacu, prezentatorul emisiunii "Cash Taxi", care va incepe pe 30 iulie, la Kanal D, poate spune ca a trait in cele trei decenii cat alti oameni in trei vieti.

La cei 33 de ani ai sai, Catalin Cazacu, prezentatorul emisiunii "Cash Taxi", care va incepe pe 30 iulie, la Kanal D, poate spune ca a trait in cele trei decenii cat alti oameni in trei vieti. Cu numeroase titluri de campion la motociclism, o performanta extraordinara la "Exatlon" si o cariera in plina ascensiune in televiziune, cunoscutul sportiv recunoaste ca cea mai mare realizare este fiul sau, Andrei, in varsta de 8 ani.

Cei doi sunt foarte buni prieteni si discuta liber despre absolut orice, chiar daca nu se vad zilnic, baiatul locuind in Sarmisegetusa, acasa la bunicii materni.

"S-a schimbat foarte mult dupa ce m-am intors de la <<Exatlon>>, nu stiu daca din cauza ca am stat eu foarte mult acolo, sau pentru ca m-a vazut aproape zilnic la TV, dar am devenit foarte apropiati. Vorbim zilnic la telefon si merg la el cat de des pot.
Simt ca ma iubeste tot mai mult si ca ma doreste in viata lui... Copilul meu ma obliga sa evoluez. Acum, de exemplu, Andrei abia asteapta sa inceapa emisiunea <Cash Taxi> si, evident, vrea sa il plimb cu acel taxi, nu cu alta masina", povesteste cu emotie Catalin Cazacu.
Referitor propria-i copilarie, acesta spune ca s-a bucurat de libertatea deplina oferita de parintii sai si adauga ca "e usor sa cresti intr-o familie in care ii ai pe parintii tai ca model, oameni care se iubesc de 35 de ani" si in care tatal campionului, la peste 70 de
ani, inca ii aduce flori sotiei sale. Catalin Cazacu face tot posibilul sa petreaca timp cat mai mult alaturi de fiul sau si se bucura ca Andrei creste departe de betoanele marilor orase, mai aproape de natura.

Catalin Cazacu spera ca micutul sa isi pastreze toata viata naturaletea, sinceritatea si abilitatea de a invata din propriile greseli.

Pe Catalin Cazacu il veti putea urmari, incepand din 30 iulie, de la ora 22:30, in fiecare zi, de luni pana vineri, in emisiunea "Cash Taxi".
Acesta isi va duce la destinatie calatorii si, mai mult, ii va premia cu sume consistente, in functie de cum vor raspunde unor intrebari care de care mai interesante. Pasagerii decid daca intra sau nu in joc si, odata cursa inceputa, acestia vor avea la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la fiecare intrebare.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.