Afla ce slabiciuni ai in functie de zodie si cum pot profita cei din jur de tine!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 12:35

De cele mai multe ori nu ne gandim ca suntem tinte sigure si ca cei din jurul nostru pot profita foarte usor de slabiciunile noastre.

Uite la ce trebuie sa fii atenta si ce trebuie sa eviti sa faci pentru a nu mai fi considerate o persoana vulnerabila.


Berbec

Esti o fire nerabdatoare iar acest lucru este punctul tau slab, care te baga in necazuri de fiecare data. Te lasi sedusa de solutiile rapide iar acest lucru iti coboara standardele. Inainte de a te arunca cu capul inainte cand trebuie sa faci ceva sau sa iei o decizie, documenteaza-te si cantareste bine faptele.



Taur

Schimbarea nu este punctul tau forte si te opui cu toate puterile acesteia. In final nu ajungi decat sa pierzi multa energie si timp, pentru ca schimbarea este inevitabila iar odata ajunsa fara puteri, cei din jur pot calca foarte usor peste tine. Incearca sa privesti din mai multe puncte de vedere fiecare situatie si sa te acomodezi cu noile reguli.

Gemeni

Esti o persoana comunicativa si poti fii usor ide influentata de persoanele care iti acorda atentie. 
Incearca sa nu mai apleci urechea la tot ce se spune si evita sa discuti tot ce auzi, cu toata lumea. Nu vrei sa fii considerate o barfitoare, nu?

Rac

Ai face orice pentru familia ta, iar pesoanele dragi tie stiu asta. De aceea le este foarte usor sa profite de tine.  Nu iti sacrifica propria viata pentru binele membrilor familiei. Da, trebuie sa le acorzi atentie si timp, insa tu esti cea mai importanta!

Leu

Nimic nu te flateaza mai mult decat complimentele.
Daca o persoana stie ce sa iti spuna, ii mananci din palma.  Acest lucru nu este neaparat un aspect negativ, insa de cele mai multe ori este bine sa trasezi niste limite pe care sa nu le incalci.

Fecioara

Esti o doamna desavarsita, asa ca de fiecare data cand ai de-a face cu un conflict preferi sa te retragi din peisaj.  Problema intervine cand frustrarile se aduna pentru ca nu ti-ai exprimat niciodata punctul de vedere si incepi sa ai un comportament agresiv.
BalantaDaca cineva se ia de tine, pleci capul si preferi sa eviti confruntarea. Nu mai lasa lumea din jur sa iti spuna ce sa faci si cum sa faci, raspunde-le la atac cu argumente si sustine-ti punctul de vedere! Nu esti carpa nimanui! Vezi si restul zodiilor pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.