AFLĂ: Cine este iubitul Mihaelei Borcea? Incredibil cum s-au fotografiat cei doi în vacanța din Zanzibar

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 iul 2022, 10:20
Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea
Sursa: Instagram

Mihaela Borcea s-a afișat alături de iubitul ei. Cine este bărbatul alături de care și-a găsit fericirea și cum s-au fotografiat în vacanța din Zanzibar?

Mihaela Borcea și iubitul ei au plecat într-o vacanță de vis în Zanzibar. Fosta soție a lui Cristi Borcea  a dorit să le arate și prietenilor virtuali peisajele de vis, ocazie cu care a postat mai multe imagini din vacanță alături de iubitul ei. Cum s-au lăsat fotografiați cei doi și cum arată Mihaela Borcea în costum de baie?

Cine este și cum arată iubitul Mihaelei Borcea?

Mihaela Borcea  este foarte fericită alături de iubitul ei, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dovând stând fotografiile din vacanța în Zanzibar pe care vedeta le-a postat recent pe contul personal de instagram. Departe de agitația urbană, Mihaela Borcea și iubitul ei se bucură de câteva zile de vacanță, cei doi afișându-se în ipostaze romantice. 

După un divorț răsunător și care a șocat showbizul autohton, Mihaela Borcea a reușit să își găsească, în cele din urmă, liniștea.

Mihaela Borcea și-a refăcut viața alături de Sorin Rap, bărbatul de care este îndrăgostită în prezent și cu care formează un cuplu de mai mult timp. Cei doi nu se feresc să își arate dragostea în public și postează fotografii cu ei în mediul online, semn că relația este una foarte serioasă, iar sentimentele dintre ei sunt puternice.

Acum, Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin Rap, sunt plecați într-o vacanță de lux în Zanzibar și se bucură împreună de piesajele de vis.

Citeste si: Mihaela Borcea, secretele unei nunti de vis! Iata ce sfaturi pretioase ii ofera Soniei Trifan pentru o petrecere reusita!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihaela Borcea, în costum de baie la 51 de ani. Cum arată vedeta?

Mihaela Borcea se află în vacanță în Zanzibar și nu a ezitat să se fotografieze în costum de baie. La vârsta de 51 de ani, vedeta a ales să poarte un costum de baie minuscul și, așa cum era de așteptat, imaginile au atras atenția internauților. Mihaela Borcea a asortat la costumul de baie și o coroniță de flori care s-a încadrat perfect în peisajul exotic. 

Fotografiile în care Mihaela Borcea apare în costum de baie, alături de iubitul ei, au făcut furori pe instagram, imaginile fiind apreciate de mai bine 1000 de persoane, ceea ce înseamnă că imaginile au avut un impact major, având în vedere că Mihaela Borcea este urmărită pe instagram doar de 4829 de persoane.

Cine este Mihaela Borcea?

Mihaela Borcea a devenit cunoscută în peisajul monden autohton în urma mariajului cu Cristi Borcea. Deși părea că cei doi au o căsnicie perfectă, în anul 2011 au divorțat, iar Cristi Borcea și-a refăcut ulterior viața. Mihaela Borcea are 51 de ani, în prezent este femeie de afaceri și are 3 copii.

După divorțul de Cristi Borcea, Mihaela Borcea s-a reinventat și s-a preocupat și mai mult de anumite afaceri ale familiei, care ulterior au devenit un succes.

Mihaela Borcea este o prezență discretă în showbizul din România, aceasta preferând să stea departe de scandaluri, mai ales după ce divorțul de Cristi Borcea a ținut multă vreme prima pagina a ziarelor.

Citeste si: Mihaela Borcea a trait clipe de groaza in momentul tragediei de la Colectiv: "Fiul meu a fost deasupra clubului in acea noapte!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.