|| Olga Verbițchi, Bravo, ai stil! Celebrities || Află cine este Olga Verbițchi și cum vrea să îi cucerească pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 23:20
Olga Verbițchi, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Olga Verbițchi este concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” care cu siguranță va face furori datorită look-ului ei ușor nonconformist. Cine este Olga Verbițchi?

Olga Verbițchi, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Deși marea ei pasiune este muzica, Olga Verbițchi este atrasă și de modă, astfel că participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta pentru ea cea mai bună șansă pentru a arăta că știe să combine piesele vestimentare cu stil și să gândească ținute care să iasă din tipare. Află cine este Olga Verbițchi  și cum a ajuns în lumina reflectoarelor.

Cine este Olga Verbițchi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Ce performanță a reușit cântăreața la doar 15 ani?

Olga Verbițchi, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Olga Verbițchi a ajuns în atenția publicului din România după ce a câștigat un concurs de talente. La sfârșitul anului 2016, cântăreața Olga Verbițchi a impresionat cu vocea ei, talent care i-a adus un premiu în valoare de 100.000

de euro. Astfel, la doar 15 ani, Olga Verbițchi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a reușit performanța de a se impune într-un show de televiziune și de a intra în posesia marelui premiu. Ulterior, după acest succes răsunător, Olga Verbițchi  a continuat să își urmeze visul și anume să facă muzică. A lansat mai multe piese și a colaborat cu case de discuri din România, vocea ei fiind considerată una dintre cele mai bune din România.

Deși s-a născut în Republica Moldova, Olga Verbițchi a cunoscut succesul în România, țară care i-a oferit șansa de a-și construi un nume în industria muzicală. Chiar dacă majoritatea oamenilor o cunosc pe Olga Verbițchi în postura de cântăreață, se pare că tânăra în vârstă de 20 de ani este pasionată și de modă.

Citeste si: Raluca Badulescu, prima reactie dupa ce Catalin Botezatu a renuntat la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce mesaj i-a transmis vedeta

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Olga Verbițchi, concurenta la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum arată astăzi?

Olga Verbițchi, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”.  Cei care o urmăresc pe Olga Verbițchi pe instagram au putut observa transformarea acesteia de-a lungul anilor. Adolescenta timidă, dar plină de energie, cu părul scurt s-a transformat astăzi într-o femeie asumată și care reușește să atragă toate privirile, având în vedere că are un stil aparte.

La doar 20 de ani, Olga Verbițchi, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities știe să își asume alegerile pe care le face, indiferent dacă este vorba despre alegeri vestimentare sau care țin de look-ul ei. Cântăreața a renunțat în ultimii ani la părul tuns foarte scurt, și-a lăsat părul să crească ceva mai mult, optează pentru un make-up care să iasă în evidență, dar și pentru accesorii care să o pună în valoare.

Din punct de vedere stilistic, Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities optează pentru stilul cu influențe rock, dar sunt situații în care alege și ținute ceva mai elegante, semn că se poate adapta din punct de vedere vestimentar dacă situația o cere. 

Olga Verbițchi, destul de discretă pe instagram

Olga Verbițchi, cea mai tânără concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, nu pune atât de mult preț pe instagram, astfel că postează destul de rar, iar atunci când o face, imaginile prezintă în special fragmente din viața ei personală. Deși este apreciată pentru vocea ei specială, Olga Verbițchi este urmărită de doar 5,260 de persoane, însă participarea la Bravo, ai stil! Celebrities cu siguranță îi va aduce un plus de popularitate.

Când începe Bravo, ai stil! Celebrities în 2021? Iată când are loc premiera sezonului 7

Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities a ajuns la sezonul cu numărul 7. Emisiunea începe la Kanal D pe 8 septembrie 2021, de la ora 22:30. Olga Verbițchi a acceptat provocarea și este una dintre cele 9 concurente care vor încerca să îi impresioneze pe jurați de miercuri până vineri, de la ora 22:30, dar și sâmbăta, de la ora 22:00. 

Citeste si: Cine este Nicoleta Nuca, celebritatea care participa in calitate de concurenta in sezonul sapte "Bravo, ai stil! Celebrities"