Află cum îți îndeplinești nevoia de mobilitate cu ajutorul unui serviciu de închirieri auto eficient!

Author: Oana Iosif

Automobilul va continua să fie mijlocul de transport ce îți permite cea mai mare mobilitate și libertate de mișcare. A închiria o mașină îți conferă astfel libertatea de a ajunge oriunde dorești, fără costurile suplimentare suportate de către un proprietar auto. Există nenumărate avantaje atunci când optezi pentru închirierea auto, mai ales cea pe termen lung.

Un serviciu eficient de rent a car este util atât persoanelor fizice, cât și companiilor care doresc o flotă modernă și sigură de automobile. În acest sens există firme de închirieri auto care pun la dispoziția clienților oferte avantajoase și modele de autoturisme noi, sigure, care sporesc plăcerea condusului fără griji. O astfel de companie este EvoGo.

Află care sunt beneficiile închirierii auto!

Automobilul pune lumea în mișcare. A deține o mașină proprie poate fi o plăcere, dar în același timp mașina cere mentenanță, îngrijire și costuri ridicate. Uneori proprietarii nici nu utilizează zilnic autovehiculele, iar acestea rămân parcate mai mult timp. Există asigurări, revizii, service-uri, roviniete și alte taxe de plătit care pot face stresantă deținerea unui autovehicul. Însă nici ideea de a pierde timp în trafic, în mijloacele de transport public nu este atractivă.

Alternativa este dată de închirierea auto pe termen scurt sau lung. Te bucuri de condusul unui automobil, fără obligațiile inerente unui proprietar auto. Nu mai trebuie să plătești toate acele taxe și asigurări, firma de închirieri se ocupă de tot. Costul rămâne cel al unei taxe fixe zilnice sau lunare și bineînțeles al combustibilului. Fie că dorești să pleci în vacanță sau să beneficiezi de o flotă auto nouă pentru firma ta, alternativa închirierii auto este o variantă valabilă.

Beneficiile închiriatului auto sunt numeroase. În primul rând vei conduce mașini moderne și sigure, de categorii variate. Poți opta pentru automobile compacte și economice, pentru berline sau limuzine cu o tușă de lux, van-uri încăpătoare sau SUV-uri impunătoare. Te bucuri astfel de confortul condusului la bordul unei mașini ce dispune de cele mai noi tehnologii.

În al doilea rând beneficiezi de câteva opțiuni de închiriere. Ai la dispoziție închirierea pe termen scurt, închirierea pe termen lung și leasingul operațional, adaptat nevoilor celor care dețin firmă. Cu cât perioada de închiriere este mai lungă, cu atât costul taxei fixe va fi mai mic. În fiecare dintre cazuri scapi de stresul costurilor suplimentare și profiți de beneficiile aduse de închirierea unei mașini sau a unei flote auto sigure.

O firmă de închirieri auto cu experiență te ajută să conduci liber și fără stres!

Dacă preferi opțiunea de a închiria un vehicul, atunci o firmă rent a car cu experiență, precum EvoGo te ajută să ai o experiență a condusului cât mai plăcută. În acest sens, intri pe site, și îți rezervi mașina pe care o dorești, fără a plăti un avans și alegi perioada preferată de închiriere. Automobilul îl poți prelua, având plinul de combustibil făcut, din mai multe puncte din București, dar și de la aeroportul Otopeni. Livrarea la aeroport nu implică niciun cost suplimentar. De asemenea, predarea autovehiculului se poate face într-un loc din București stabilit de comun acord cu reprezentanții firmei. Serviciul este astfel flexibil și adaptat nevoilor tale de mobilitate.

Beneficiezi de o flotă auto diversificată, de la producători cu renume. Mașinile sunt verificate și bine întreținute. În eventualitatea în care întâmpini probleme cu vehiculul, beneficiezi de asistență tehnică și chiar de mașină de schimb, în cazul unei avarii ce face mașina nefuncțională. Toate modelele au asigurare RCA și CASCO.

Costurile practicate se înscriu în oferte accesibile și beneficiezi de facilități indispensabile pentru ca procesul de închiriere să fie cât mai convenabil. Fie că dorești să închiriezi pe termen scurt un automobil în scopuri personale, sau deții o firmă și ai nevoie de vehicule, colaborarea cu o firmă profesională rent a car precum EvoGo îți va face experiența mai ușoară.

Avantajele închirierii auto oferite de companie sunt:

 

  • Disponibilitate non-stop

  • Flexibilitate în preluarea și predarea autovehiculelor

  • Rezervare gratuită

  • Gamă variată de automobile

  • Asistență telefonică non-stop

  • Mașină la schimb în caz de avarie

  • Costuri de întreținere suportate de companie

  • Plin de carburant

  • Prețuri competitive

Închirierea auto reprezintă o alternativă de luat în considerare atunci când dorești să conduci o mașină modernă, oricând ai nevoie. Scapi de responsabilitatea costurilor suplimentare, a service-ului sau a reviziilor. Accesezi un serviciu flexibil, prompt și profesional. Te bucuri astfel de plăcerea pură a condusului și îți satisfaci nevoia de mobilitate.

Articol conceput și redactat de către agentia de digital marketing Omniflux

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.