Afla cum poti arata mai mult timp tanara fara creme sau bisturiu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 06:10

Oamenii de stiinta au descoperit ca felul in care arata o persoana este strans legat de nivelul glicemiei, adica al zaharului din sange. Cu cat o persoana arata mai imbatranita, cu atat nivelul glicemiei este mai ridicat. Oamenii care arata tineri in ciuda varstei au putine zaharuri in sange sau mai deloc.

Studiile au fost efectuate pe un esantion de 600 persoane, barbati si femei. Cercetatorii sunt de parere ca produsele care contin zahar si carbohidrati cum ar fi biscuitii, prajiturile sau painea alba ar trebui reduse semnificativ din alimentatie sau eliminate. Se pare ca zaharul este chiar mai nociv decat fumatul.

Rezultatele testului au relevat ca persoanele care aratau mult mai imbatranite decat varsta biologica sufereau de diabet. Si expertii in dermato-cosmetica sunt de acord cu acest studiu.
Un regim bogat in produse zaharoase reprezinta un dezastru pentru ten. Prezenta unui nivel ridicat al glucozei in sange va impiedica refacerea celulelor la nivelul pielii. Pielea va deveni uscata si sensibila.

Zaharul se ataseaza de orice enzima sau proteina din corp, producand molecule daunatoare organismului. Acest lucru se reflecta mai intai la nivelul pielii care isi pierde din elasticitate. Alimentele care contin zahar impiedica formarea elastinei si a colagenului.
Pielea va deveni sensibila, rigida si se va rida mai usor. In concluzie, daca renuntam la zahar, vom putea ramane mai tinere si mai frumoase pentru un timp indepungat.

Vrei sa stii mau multe despre frumusete? Vei afla in" Mireasa 90 60 90", un nou show de anvergura care se va difuza in curand la Kanal D!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.