Afla cum poti cumpara bautura miraculoasa promovata de Monica Gabor! Costa doar 2 dolari!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:52

Monica Gabor a decis sa lupte impotriva cancerului la san, recomandand astfel bautura Mr.Pink care are in compozitie minimum 1000mg de ginseng si patru vitamine puternice din complexul B care conlucreaza pentru a energiza corpul si mintea intr-un mod natural.

Monica Gabor a decis sa lupte impotriva cancerului la san, recomandand astfel bautura Mr.Pink care  are in compozitie minimum 1000mg de ginseng si patru vitamine puternice din complexul B care conlucreaza pentru a energiza corpul si mintea intr-un mod natural.

Din acest motiv, vedeta a fost “bombardata” in ultimele zile cu mii de mesaje! Cu totii se intreaba cum si de unde pot cumpara bautura Mr. Pink, cat costa si daca este chiar atat de miraculoasa! Monica a dezlegat misterul, asa ca toata lumea poate sa guste cate un strop din Mr.
Pink, accesand site-ul online al bauturii.  Cu doar un click se poate intra in posesia licorii care a facut valva in America! Si nu costa mult! Sunt patru sortimente de Mr.Pink, iar preturile sunt cuprinse intre 1.99 dolari si 2.15 dolari! (C.Ionescu)

 

Taguri: