Afla cum sa pui punct unei relatii in functie de zodia partenerului tau! Uite ce spun astrele

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 23:15

Vrei sa pui punct unei relatii si nu stii cum? Afla care este zodia partenerului tau.

BERBEC

Cand este necesar, relatia se termina mai bine decat a inceput. Unde l-ai cunoscut pe berbec? Acolo este bine sa te intorci. La admiratorii sai sau intr-o societate unde va face cunostinte noi. Nu trebuie sa misti un deget, totul se desfasoara de la sine. Moliile in curand il vor inconjura atrase de personalitatea sa. Probabil vei fi foarte curand singur. O mica incurajare si berbecul va cauta alte meleaguri.

Daca toate acestea nu au efect, sa te culci ostentativ cu o carte in mana, Cand el are chef de ceva tulburator. Daca doreste sa iasa ii spui ca esti obosit sau parasesti societatea cat mai repede. Executi totul in rutina. Manifesti nemultumiri fata de pretentiile sale, il contrazici. In curand iti vei petrece serile singur.

TAUR

Cu cat legatura este mai de durata cu atat va fi mai greu s-o termini.
La inceput raceala ar fi mai indicata, mai ales sa nu faci fata la pretentiile sale sexuale. O femeie taur nesatisfacuta, rapid iti da papucii. Daca spui barbatului taur ca vrei sa fii lasata in pace, isi cauta pe altcineva. Daca insa legatura se consolideaza, taurul vede in partener si un prieten iar de prieten nu se desparte. Cine insa a ajuns la acest moment trebuie sa fie exact contrariul caracterului taurului, adica devine risipitor, serveste sandviciuri, se imbraca dezordonat si face niste afirmatii fara tact si grosolane, nu se mai supune dorintelor sale si in toate parerile cauta sa lupte
impotriva sa. Incerci sa cochetezi cu altii, il scoti din imprejurimile care-i plac (casa) si inviti multi musafiri. Dureaza pana scapi de el.

GEMENI

Se realizeaza foarte usor. Devenim plictisitori, provocand certuri (lor nu le plac discutiile la modul salbatic), ii plictisim cu problemele noastre, devenim nerabdatori, preferam acelasi local, aceiasi oameni, iesim cat mai rar seara din casa. Invitam prietenii cei mai plictisitori. Curand gemenii se vor plictisi si vor pleca ei, fara a mai reveni vreodata.


RAC

Cine vrea sa scape de rac sta in fata unei mari probleme. Nu se lasa infrant, se lipeste ca o guma de mestecat de pantofi. O atitudine urata fata de femeia rac o face sa fuga dar daca o atingi prea tare devine incapatanata si se tine scai. Reactioneaza cu critica pentru care are un talent deosebit. Trebuie sa fii foarte subtil. Nu o mai lasi sa stie totul despre tine si ii spui ca de acum incolo va fi doar o supusa; daca intra in panica n-o linistesti si o lasi in voia soartei.
... Devi un mofturos si un depresiv (melancolic) treaba asta influenteaza starea ei psihica. Fata de barbatul rac trebuie o atitudine dominatoare, tu hotarasti mai ales timpul. Arzi mancarea si spui ca lucrurile gospodaresti sunt plictisitoare. Ii critici in dormitor tehnica de iubire. Deoarece ii este frica ca in directia asta nu valoreaza mult, il lasi sa inteleaga exact acest lucru. Racul are nevoie de dragoste. Nu-l accepti, nu-i dai echilibrul sufletesc, nu asculti sfaturile sale.
Racului ii plac restaurantele de moda veche, il duci in locuri excentrice. Il critici ori de cate ori vrei, il faci sa aiba complexe de inferioritate. Cel mai urat lucru este sa-i critici mama. Citeste si pentru restul zodiilor pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.