Afla cum se comporta in relatie in functie de zodia lui! Iata ce trebuie sa stii!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:15

Daca ai un partener nou si nu esti sigura daca ai facut alegerea corecta, afla care este zodia lui. Horoscopul iti poate da multe indicii.

BERBEC- Cauta mereu aventura, asa ca pregateste-te pentru asta daca vrei sa aveti o relatie. Ii plac mereu lucrurile noi, inclusiv relatiile. Ar putea sa ramana cu tine daca preiei initiativa. Nu ii arata niciodata ca nu iti pasa de el.

TAUR- Sunt barbati sensibili, practici si cu picioarele pe pamant. Vor sa aiba alaturi de ei o femeie de calitate, nu o aventura de o noapte.

Este foarte rabdator intr-o relatie. Te va pune pe un piedestal si te va iubi.

GEMENI- Sunt parteneri buni, incantatori, amuzanti, inteligenti, vorbareti, creativi si aventurosi. Asigura-te doar ca tii pasul cu ei. Ai putea avea competitie serioasa in lupta pentru inima lui.

RAC- Racii nu vor fi directi si te vor aborda cu atentie si incet. Vor fi romantici si vor flirta pana cand iti vor capta atentia.
Se tem de respingere. Se indragostesc usor si te transforma in intregul lor univers.

LEU- Se indragostesc repede, insa relatiile lor nu dureaza mult. Au nevoie de o femeie cu picioarele pe pamant, care sa ia viata in piept. Are nevoie de aprobare si daca o primeste, este cel mai vesel partener.

FECIOARA- Barbatii Fecioara un exterior rece insa un interior sensibil.
Respecta femeia si o vor trata ca pe un egal. Le plac femeile care isi exprima sentimentele. Sunt rabdatori si intelegatori.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.