Afla cum stai cu dragostea in functie de ziua in care te-ai nascut! Vezi daca va potriviti sau nu!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:33

Gandeste-te in care din zilele saptamanii te-ai nascut, apoi afla in ce zi a saptamanii s-a nascut si el. Apoi citeste aici.

Te-ai nascut luni,

iar jumatatea ta… marti. La baza acestei relatii vor sta intelegerea reciproca si respectul. Iar cuibusorul de iubire, construit pe o fundatie atat de solida, te va bucura nespus de mult.

… miercuri. Fii atenta! Iubitul tau poate fi o persoana imprevizibila: ba iti va jura iubire vesnica, ba va deveni rece ca gheata. Tu, in schimb, va trebui mereu sa te adaptezi la situatie si sa-i faci pe plac.



… joi. Te asteapta incercari grele. Mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca alesul tau este un tiran adevarat. Esti dispusa sa te supui mereu?

… vineri. Va completati perfect reciproc. Relatia va fi lunga si fericita.

… sambata. Nu te baza pe alesul tau, preia controlul in mainile tale. Si atunci, barca iubirii va trece cu bine de recife si bancuri de nisip.


… duminica. Iubitul tau va avea nevoie de atentie constanta din partea ta, grija si sustinere. La inceput, bineinteles, vei incerca sa corespunzi cerintelor lui. Dar mai tarziu, o astfel de relatie va deveni o povara pentru tine.

Si partenerul tau, de asemenea, s-a nascut luni? O unitate a gusturilor demna de lauda, care prevesteste o pasiune nebuneasca si o dragoste ca-n basme. Pacat ca povestea nu va dura mult, dupa un timp relatia tumultoasa va deveni enervanta.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.