Afla cum treci cu bine de traumele provocate in urma unui divort!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 11:35

Un divort provoaca traume ambilor soti, mai ales daca din casnicie au rezultat si copii.

Este un lucru normal si civilizat ca atunci cand nu mai exista sentimente intre parteneri si nici o sansa ca mariajul sa mai functioneze in parametri normali, cei doi soti sa apeleze la institutia divortului. Ideal ar fi un divort pe cale amiabila, de comun acord, iar la final fostii parteneri sa ramana chiar prieteni! Din pacate putine casnicii se termina cu o strangere de mana. De cele mai multe ori, frustrarea si mania pune stapanire pe cei doi parteneri care ajung chiar sa se si urasca.


Indiferent daca divortul a fost consimtit de ambii parteneri sau doar de unul singur, ambii soti sunt predispusi depresiei. Barbatii vor avea mai putine sanse sa cada prada depresiei daca se vor orienta mai mult catre viitor, incercand astfel sa lege relatii sau prietenii cu noi partenere. Femeile, in schimb, vor ramane o perioada tributare trecutului. Isi vor reaminti inceputurile si se vor gandi la dragostea pe care au pierdut-o sau la proiectele pe care nu au apucat sa le realizeze in timpul casniciei.


 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?