Afla daca este predispusa la ingrasare in functie de zodie si ce este de facut!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:23

Prietenele tale nu se ingrasa oricat ar manca, in schimb tu treb sa fii atenta la dieta? Iata ce spune zodia sub care te-ai nascut despre greutatea ta corporala!

Berbec- Fiindca esti un semn de foc ai un metabolism foarte bun. Arderile tale sunt intense, insa exista un risc minim de ingrasare daca devii sedentara.

Taur- Dintre toate zodiile, semnul tau astral are cea mai mare tendinta de ingrasare. Ca sa previi acest lucru trebuie sa fii in permanenta atenta la ce, cat si cand mananci.

Rac- Si tu te numeri printre zodiile care au tendinta de ingrasare, cu atat mai mult cu cat iti vine greu sa renunti la anumite alimente.

Trebuie sa gasesti o motivatie!

Leu- De obicei, ajungi sa te ingrasi atunci cand te neglijezi, ai o deceptie in dragoste sau te rasfeti. Daca eviti aceste situatii, vei avea o silueta potrivita.

Fecioara- In cazul in care te ingrasi, iti este destul de greu sa dai jos kilogramele in plus. De obicei, insa, esti destul de atenta la ce mananci.


Balanta- Cu toate ca esti predispusa la ingrasare, esti dispusa sa faci eforturi pentru a slabi. Insa cateva kilograme in plus nu-ti vor rapi din farmecul tau natural.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta