Afla de ce medicii NU recomanda OPERATIILE ESTETICE femeilor pana in 40 de ani!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 10:30

Putini dintre noi sunt fericiti cu modul in care arata in fotografia de pasaport.

Si pentru a scapa de problema, ascundem fotografia intr-un sertar si refuzam sa o aratam cuiva in afara de celor de la vama.

Profesorul Kirwan spune ca multe femei opteaza pentru chirurgie plastica de la o varsta frageda deoarece au inceput inca de la 20 si ceva de ani cu metodele neivazive, ca botoxul.

Peste 30 de ani deja se gandesc la operatii estetice. Nu toti medicii vad asta cu ochi buni.
Consultantul pe probleme de chirurgie estetica :Nick Percival spune: In opinia mea, 99 din 100 de femeie cu varsta pana in 40 de ani, ar trebui sa li se spuna sa plece.

Cand pui beneficiile in fata a ceea c ear putea fir au in aceste interventii, pur si simplu nu mai conteaza. Femeile cred ca un facelift va ascunde varsta sau va face san u imbatraneasca, ins anu e asa.


Toti vrem sa aratam foarte tineri, insa chiar e nevoie sa stergem fiecare cuta a pielii care apare in timp? Urmareste Mireasa 90-60-90 incepand cu 21 aprilie de la 20:30.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.