AFLA in aceasta seara ce destin ii harazezte sultana Hurrem cadanei Firuze! Urmareste Suleymna Magnificul, in fiecare luni si marti, la Kanal D!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:50

Sultana Hurrem ii pregateste o surpriza de proportii cadanei Firuze, chiar daca inca nu a aflat ca ea este cea care intra noaptea in iatacul sultanului.

Actiunea din serialul "Suleyman Magnificul" se muta peste cativa ani cand copii sultanei Hurrem cu sultanul Suleyman au crescut suficient de mult incat sultana sa se preocupe de pozitia lor in harem si in imperiu. Astfel, Hurrem hotaraste ca este momentul ca Mehmet sa aiba propriul harem.

Si cine este cea mai potrivita pentru a-i fi cadana credincioasa decat Firuze, pe care sultana Hurrem i-o face cadou fiului sau.
CUM va primi vestea Firuze si cum se va descurca in situatia in care a fost pusa de catre sultana Hurrem, afla in aceasta seara de la 20:00, numai pe Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: