Afla motivul incredibil pentru care Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Steward dupa ce l-a inselat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 22:15

Robert Pattinson si Kristen Steward, cei doi protagonisti ai seriei de filme "Twilight", sunt din nou impreuna, dupa ce el a iertat-o pe ea pentru ca l-a inselat cu Rupert Sanders, regizorul cu care actrita a colaborat la filmul "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator".

Robert Pattinson si Kristen Steward, cei doi protagonisti ai seriei de filme "Twilight", sunt din nou impreuna, dupa ce el a iertat-o pe ea pentru ca l-a inselat cu Rupert Sanders, regizorul cu care actrita a colaborat la filmul  "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator".

Nimeni nu a stiut insa cum a reusit Robert sa treaca peste aventura iubitei, pana cand apropiatii cuplului au dezvaluit motivul incredibil pentru care actorul a iertat-o pe Kristen.


"Lui Robert ii este foarte frica sa cunoasca fete noi, sa iasa cu ele la intalnire si sa clădeasca o relatie noua. A stat atata vreme cu Kristen Stewart, s-a obisnuit cu ea, iar acum i-ar fi dificil sa reconstruiasca o astfel de relatie cu o alta femeie", a spus un prieten de-ai lui Pattinson.