Afla PROGNOZA METEO a acestui weekend! Sambata cerul va fi mai mult noros

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 feb 2017, 22:36

Vremea va fi caracterizata de un regim termic apropiat de cel normal pentru a doua decada a lunii octombrie in majoritatea regiunilor.

 

Afla PROGNOZA METEO a acestui weekend! Sambata cerul va fi mai mult noros
Vremea va fi caracterizata de un regim termic apropiat de cel normal pentru a doua decada a lunii octombrie in majoritatea regiunilor. In cursul zilei de sambata cerul va fi mai mult noros si va ploua in vestul si nord-vestul tarii, unde punctiform se pot cumula peste 15 l/mp, si izolat in restul teritoriului.
Noaptea innorarile vor fi temporare si doar pe arii restranse in nord-vest va mai ploua slab. Vantul va avea intensificari temporare in regiunile sudice, estice si la munte, cu viteze mai mari in sudul Banatului si pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 19 grade, iar cele minime intre 2...3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 12...13 grade pe litoral. Vor fi conditii de ceata.
LA BUCURESTI
Cerul va avea innorari mai ales in cursul zilei, cand si vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 8...10 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.
LA MUNTE
Cerul va avea innorari si va ploua local in masivele vestice si nordice si izolat in restul zonei montane.
Vantul va prezenta intensificari locale indeosebi in prima parte a intervalului. Valorile de temperatura se vor situa in jurul celor ce in mod normal ar trebui sa se inregistreze.

In cursul zilei de sambata cerul va fi mai mult noros si va ploua in vestul si nord-vestul tarii, unde punctiform se pot cumula peste 15 l/mp, si izolat in restul teritoriului.

Noaptea innorarile vor fi temporare si doar pe arii restranse in nord-vest va mai ploua slab.

Vantul va avea intensificari temporare in regiunile sudice, estice si la munte, cu viteze mai mari in sudul Banatului si pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 19 grade, iar cele minime intre 2...3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 12...13 grade pe litoral. Vor fi conditii de ceata.

LA BUCURESTI
Cerul va avea innorari mai ales in cursul zilei, cand si vantul va sufla in general moderat.
Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 8...10 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.

LA MUNTE
Cerul va avea innorari si va ploua local in masivele vestice si nordice si izolat in restul zonei montane. Vantul va prezenta intensificari locale indeosebi in prima parte a intervalului. Valorile de temperatura se vor situa in jurul celor ce in mod normal ar trebui sa se inregistreze.


Sursa: Mediafax.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.