AFLĂ: SOȚIA lui Benone Sinulescu, adevărul despre starea de sănătate a cântărețului. Ce se întâmplă cu interpretul în vârstă de 84 de ani?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 iul 2022, 17:10
Soția lui Benone Sinulescu, informații despre starea de sănătate a artistului
Sursa: Facebook

SOȚIA lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a artistului. Care este adevărul?

Soția lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, a ținut să facă o serie de precizări cu privire la starea de sănătate a artistului iubit de o țară întreagă. Care este, de fapt, adevărul despre internarea acestuia la spital? Soția cântărețului a lămurit lucrurile.

SOȚIA lui Benone Sinulescu, toate informațiile despre starea de sănătate a interpretului

Soția lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, a reacționat în mediul online după ce au apărut informații potrivit cărora artistul ar fi fost găsit inconștient în casă și ar fi fost transportat de urgență la spital.

Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, a postat un mesaj pe contul de facebook al artistului, mesaj prin care a explicat ce se întâmplă, de fapt, cu acesta.

Elena Sinulescu a precizat că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu  este una bună, că nu a fost găsit inconștient în casă, așa cum s-a scris, ci doar a căzut, moment în care a solicitat intervenția unei ambulanțe de la o clinică privată, acolo unde artistul să își continue tratamentul.

Soția lui Benone Sinulescu a subliniat că artistul se confruntă cu anumite probleme de sănătate, dar că nu sunt adevărate zvonurile răspândite de Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului. Elena Sinulescu a criticat dur gestul lui Ionuț Pavel, considerând că acesta a făcut publice detalii despre artist fără acordul familiei și a dat informații greșite presei. 

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari:

In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata.

In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.

In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste

pe “Nea Beni”.

Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu. Elena Sinulescu.”, este mesajul postat de Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, pe contul de Facebook.

Citeste si: Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconştient în casă

BIOGRAFIE Benone Sinulescu. Ce vârstă are artistul?

BIOGRAFIE Benone Sinulescu. Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați interpreți de muzică populară din România. Are o carieră solidă în spate și de-a lungul timpului a colaborat cu o mulțime de artiști consacrați din România, printre care și Irina Loghin.

Benone Sinulescu s-a născut în comuna Siriu din județul Buzău, pe data de 24 mai 1937. Artistul în vârstă de 84 de ani a cucerit publicul cu vocea sa, dar și prin felul său de a fi, devenind rapid unul dintre cei mai apreciați intrerpreți de muzică populară. Ulterior, după 1989, Benone Sinulescu a abordat și stilul etno-dance, fiind cunoscută colaborarea acestuia cu formația Ro-Mania. 

De la începutul carierei și până în prezent, Benone Sinulescu a lansat o mulțime de albume și hituri, printre cele mai cunoscute melodii interpretare de el fiind: „La o margine de sat”, „Cine bate seara la fereastra mea”, „Mână caii vizitiu”, „În grădina lui Ion”.

Benone Sinulescu este căsătorit cu Elena Sinulescu, cei doi formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton.

Citeste si: Benone Sinulescu, uimit de ce a vazut pe Internet! Un arab, cu turban pe cap, ii canta piesele, pe YouTube