Aflată în mașină, Carmen de la Sălciua a observat ceva inedit și le-a cerut părerea fanilor: „E de bine sau de rău?”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 ian 2023, 18:05

Carmen de la Sălciua se îndrepta către un eveniment, când a văzut cum cerul a căpătat o culoare foarte frumoasă

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua se afla în mașină, când a observat ceva ce nu foarte des își este dat să vezi. Aceasta a filmat momentul și i-a întrebat pe fani despre ce este vorba.

Carmen de la Sălciua a fost surprinsă de culoarea pe care cerul a căpătat-o. Artista nu s-a putut abține și a filmat imediat spectacolul naturii.

Carmen de la Sălciua, surprinsă de culoarea cerului

Carmen de la Sălciua se îndrepta către un eveniment, când a văzut cum cerul a căpătat o culoare foarte frumoasă, de un roșu intens. Aceasta a filmat imediat și le-a arătat și fanilor despre ce este vorba.

„Așa cer roșu? Totuși, ce-o însemna asta? E de bine sau de rău?”, a scris Carmen de la Sălciua, pe contul ei de Instagram. Chiar dacă nu știa dacă este vorba de un semn pozitiv sau de unul negativ, cântăreața a fost impresionată de priveliștea oferită.

Citește și: Sora lui Carmen de la Sălciua s-a mutat definitv în România și vrea să se lanseze în afaceri. Ce planuri are Daniela Racolta: „Abia aștept să facă o profesie din asta”

Carmen de la Sălciua vrea să fie mamă

În luna octombrie a anului 2022, Carmen de la Sălciua a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când, cu doar câteva minute înainte de a ajunge în fața altarului, le-a spus fanilor ei că se mărită.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceasta a organizat totul în mare secret, deoarece nu a vrut ca nimeni din afara familiei și a celor dragi să fie implicat, deoarece nu și-a dorit expunere în cea mai frumoasă zi din viața ei.

De curând, artista a declarat că ea și Marian Corcheș s-au apucat de treabă, deoarece amândoi își doresc un copil. Chiar și așa, niciunul dintre ei nu forțează acest moment și lasă lucrurile să vină de la sine.

Noi ne dorim copii și încercăm. Încercăm, dacă ne ajută Dumnezeu să facem copii... Deocamdată nu am făcut un test de sarcină, e posibil (n.r. să fie însărcinată), nu știu, nu știu... Deocamdată nu am niciun simptom, bine, diferă de la graviduță la graviduță, așa că nu știu ce să spun,â...”, a spus aceasta, pentru spynews.ro.

Deși unul dintre primele simptome este chiar oboseala, deoarece Carmen este foarte mult pe drumuri și are un program încărcat, este greu pentru ea să diferențieze oboseala cauzată de sarcină cu

cea de zi cu zi.

Citește și: Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look înainte de sărbători. Cum și-a surprins vedeta fanii din online

„Oboseala, nici nu știu cum să o deosebesc, adică la fel, nu am mai fost însărcinată și nu știu cum ar trebui să se manifeste, dar eu, probabil... mă obosesc drumurile lungi. Eu nu sunt nerăbdătoare cu nimic, pur și simplu las destinul să decidă când se va întâmpla momentul ăsta...”,

a mai precizat aceasta.